isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da MYO binasının temeli törenle atıldı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Gelendost MYO binasının temeli törenle atıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Gelendost Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine Isparta Valisi Şehmuz Günaydın, AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Gelendost Kaymakamı İbrahim Şenkon, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Gelendost belediye başkanı Mehmet Sezgin, “halkımıza verdiğimiz bir söz vardı, bugün de o söz verdiğimiz inşaatlardan bir tanesinin de temelini atmak için hazır bulunuyoruz. Öğrencilerimizin halkla ilişkisini kesmemek amacıyla rektör hocamla görüşmemiz sonucunda okulumuzun merkezde olmasının daha yararlı olacağını görüşüne vardık” dedi.

SDÜ Gelendost MYO müdürü Prof. Dr. Nuri Tuğlu ise yüksek okulun 2000 yılında kurulduğunu, 3 bölüm ve 855 öğrencisiyle eğitime devam ettiğini belirtti.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ise Gelendost MYO’nun en büyük sıkıntısı olan fiziki yetersizliği çözmek adına adım attıklarını kaydetti.​

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.