isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Mantının Yeni Adresi Villa Mantı
ISPARTA
G.Tarihi: 20.06.2016 03:00
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

BİLGİĞİNİZ MANTILARI UNUTUN

İşte Isparta'da villa mantı'ya özel farklı dünya soslarıyla hazırlanan enfes ev mantısı ve makarna çeşitleriyle  ve farklı lezzetlerle sizleri buluşturan villa mantı Ispartalı'ların uğrak yeri haline geldi.


VİLLA MANTI'da hizmetler mantı ve makarna ile kalmıyor...


Özenle hazırlanmış ve yine özel soslarla harmanlanmış salata çeşitleri ve en önemlisi ÇITIR FİNCAN ayrıcalığı ile kahve keyfini de VİLLA MANTI'da tadabilirsiniz.

ÇITIR FİNCAN NEDİR?

Yani yenilebilir kahve fincanı anlamına gelen çıtır fincan içinde ister kahve ister sıcak çikolata yada salep içebiliyor ve ardından çıtır fincanı yiyebiliyorsunuz... evet yanlış anlamadınız çıtır fincanı çıtır çıtır yiyebiliyorsunuz.




DÜNYA ÇAYLARIDA VİLLA MANTI'DA (VİLLA TEA)

Dünya çayları yani ülkelerin kendine özgü çayları organik ve yerinden getirilme çaylar... şimdiden afiyet olsun mutlaka tadın Isparta'da benzeri yok!

ORGANİZASYON VE ETKİNLİK 
HİZMETLERİ

Villa Mantı'da özel gün,davet,toplantı,seminer,doğum günü,nişan ve söz gibi etkinliklerinizi CANLI MÜZİK yada KARAOKE eşliğinde gerçekleştirebilir özel anlarınıza fark katabilirsiniz.

Kendine özgü iç dizaynıyla ve konseptiyle VİLLA MANTI gözlerinizi kamaştıracak ve damağınızda unutulmayacak tadlar bırakacak...







İŞTE  ADRES

İstasyon Caddesi Vali Konağı Karşısı

REZERVASYON0 532 660 79 97





ısparta mantı evi
ısparta'da ev yemekleri yapan yerler



ISPARTA MANTI YEMEKLERİ ADRES TELEFON MANTI ISPARTA


ısparta mantı evi

ısparta ev yemekleri sipariş

ısparta da ev yemekleri yapan yerler

yemek sepeti ısparta

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.