isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da “Çocuklarımızın Elinden” sergisi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi bülteni

Çocuklarımızın Elinden

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Pediatri Servisinde tedavi gören çocuk hastalarımızın kaldıkları süre içerisinde yaptıkları resim ve seramikler “Çocuklarımızın Elinden” adıyla beğeniye sunuldu.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Rifat Örmeci, çocuk hastalarımızın hastanede tedavi aldıkları süreçte çeşitli etkinlikler yapmalarına imkan tanıdıklarını ifade etti. Örmeci, “Çocuklarımızın hepsinin eline sağlık hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sergimizi artık geleneksel hale getirmek istiyoruz. Çalışmaların yapılmasında hastanemiz başhekimliğine ve hiçbir karşılık gözetmeden bize eğitmen gönderen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, şu ana kadar görevlendirilen eğitmenlerimize de teşekkür ederim” dedi.







Hastanemiz Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, sergide emeği geçenlere teşekkür ederken, “Çocuklarımızın eğitimlerinden geri kalmamaları adına oluşturduğumuz Hastane Okulumuzda çocuk hastalarımız eğitimlerine devam ediyor. Bu da hastanedeki okul çağı çocuklarımızın derslerinden geri kalmamalarına imkân sağlıyor. Amacımız derslerin yanı sıra Halk Eğitim Müdürlüğünün görevlendirdiği eğitmenler eşliğinde, tedavi gören çocuklarımızı resim ve seramik etkinlikleri ile hastane ortamından biraz olsun uzaklaştırmak ve morallerini yüksek tutmak. Açtığımız bu sergi ile de amacımıza ulaştığımızı düşünmekteyim. Sergide resim ve müziği bir araya Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.





Hastane konferans salonu fuaye alanında açılan sergide SDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğrencilerinden Sibel Özkan. Sevgi Çetin, Nurseli Kaya’nın müzik dinletisi sergiye ayrı bir renk kattı. Sergilenen resim ve seramikler büyük beğeni topladı. Sergi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na kadar açık kalacak olup, tüm sanatseverler davetlidir. 









Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.