isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Çiçeklerimiz Çiçekler Dikti
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Çiçeklerimiz Çiçekler Dikti
Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23 Nisan içinözel olarak hazırladığı etkinliklerle bütün çocuklara neşe ve coşku dolu anlar yaşattı.22 Nisan Cumartesi günü başlayan kutlama programı gün boyunca 13.00 – 18.00 saatleri arasında devam etti. Kutlama programı saat 13.00’te Beni Yıka ve DryDry Kuru Temizleme sponsorluğunda gerçekleştirilen “2.Çiçek Dikme Şenliği” ile başladı.Bu yıl ikincisi gerçekleştirilenşenlik aynı zamanda bir geri dönüşüm projesi olarak ta değerlendiriliyor. Kutlamalara katılan çocuklarımız özel olarak hazırlanmış dikim alanında kullanılmış pet şişelere kendi elleri ile çiçekler dikti ve bu çiçeklere kendi isimlerini yazdılar. Dikilen çiçekler AVM içinde çeşitli alanlara yerleştirildi.Çocuklarımız istedikleri zaman IyaşparkAVM’ye giderek, kendi diktikleri çiçeklerin bakımını devam ettirebiliyorlar. Çiçek dikme şenliği çocuklarımız tarafından mutlulukla karşılandı.
Yine gün boyu devam eden karagöz ve Hacivat gösterileri, tiyatro gösterileri, yüz boyama, bayrak ve balon dağıtımı etkinlikleri de ilgiyle izlendi.Düzenlenen etkinlik ve sürprizler  çocuklarımızın bayram sevincini ikiye katladı. IyaşparkAVM’de gerçekleşen etkinliklerin bir kısmı  farklı zaman dilimlerindeIyaş Bulvar AVM’de de düzenlendi.











Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.