isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta Zirvespor, U-14 Futbol Ligi'nde Şampiyonluk Kupasını Aldı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Zirvespor, U-14 Futbol Ligi'nde Şampiyonluk Kupasını Aldı

Isparta U-14 Futbol Ligi Play Off grubu son maçında Zaferspor'u 5-1 mağlup eden Isparta Zirvespor, şampiyonluk kupasını Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'den aldı. Milli Egemenlik Stadyumu'nda gerçekleşen karşılaşmada gösterdikleri üstün performansla lider olarak tamamlayan Isparta Zirvespor, sezonu zirvede tamamladı.
Ligin son maçı öncesinde futbolcular, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i maça davet eden özel bir video çekti. Başkan Başdeğirmen, daveti geri çevirmedi ve şampiyonluk maçında takımı yalnız bırakmadı.
Maç sonunda Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen, Isparta Zirvespor oyuncularına şampiyonluk kupasını ve madalyalarını takdim etti. Ayrıca, sporculara özel olarak Ispartaspor forması hediye edildi. Tören, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, ASKF Başkanı Nurettin Akgül, Futbol İl Temsilcisi Ali Durmuş'un da katılımıyla gerçekleşti.
Isparta Zirvespor'un oyuncuları, şampiyonluklarına katkı sağlayan Vali Baruş ve Başkan Başdeğirmen'e teşekkür ederken, gelecek turnuvalarda Isparta'yı en iyi şekilde temsil etmeye hazır olduklarını belirttiler. Teknik Direktör Erol Yedibela ise oyuncularının başarı için emek harcadıklarını ve belediye başkanı ile valinin maça gelmesinin kendilerini onurlandırdığını ifade etti.
 


Bir 6 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar ve şunu diyen bir yazı 'ARID' görseli olabilir

Bir 5 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 4 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar ve futbol oynayan insanlar görseli olabilir
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.