isparta-oto-ekspertiz
Isparta 'Necmi'nin Dünyası'nda
ISPARTA
G.Tarihi: 05.10.2014 15:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
GÜL KOKULU ŞEHİR ISPARTA
 
Bilinen gezi programlarından farklı, illüzyon ve eğlence dolu bir gezi, eğlence programı ‘Necmi’nin Dünyası’ Magic Necmi’nin sunumuyla Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Necmi’nin Dünyası bu hafta halısı ve gülleriyle dünyaya nam salmış olan Isparta’dan renkli görüntülerle ekrana gelecek.
 
Ekranların sevilen ismi Magic Necmi, ‘Necmi’nin Dünyası’ ile Türkiye’yi karış karış geziyor, ekran başındakileri sihirli bir yolculuğa çıkartıyor. Necmi’nin Dünyası’yla Magic Necmi bu hafta güller diyarı Isparta’dan izleyicileriyle buluşacak. Magic Necmi, yol üzerinde gördüğü, günümüzün modern eşeği olarak tabir edilen pat patlara binerek köylülerle birlikte biber toplamaya gidecek. Programda ayrıca Magic Necmi, Ispartalıların moralleri bozuldukça uğradıkları ve bu sebeple oldukça neşeli insanlar olmalarını sağlayan ‘Moral İstasyonu’na da uğrayacak.  Isparta’nın meşhur lezzetlerini, dünyaya nam salan gülleri, el emeği göz nuru kilimleri ve daha bir çok benzersiz özellikleri Necmi’nin Dünyası’nda yer alacak. Necmi’nin Dünyası’nın sevilen karakteri Osman Zarif ise Isparta’nın en meşhur lezzetlerinden biri olan Isparta kebabının tüm inceliklerini izleyicileri için öğrenecek. Şarkılı türkülü yemek macerasıyla Osman Zarif izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek.  Magic Necmi ise bu bölümde yine herkesi kendine hayran bırakacak olan iki illüzyon gösterisi ile Ispartalıların gönlünü fethedecek.
 

MAGİC NECMİ İLE SİHİRLİ BİR GEZİ  

Bilinen gezi programlarından farklı, illüzyon ve eğlence dolu bir gezi, eğlence programı ‘Necmi’nin Dünyası’ Magic Necmi’nin sunumuyla Kanal 7 ekranlarında. 

‘Necmi’nin Dünyası’ ile ekranların sevilen ismi Magic Necmi, Türkiye’yi karış karış geziyor. Ancak bu program bilinen gezi programlarından oldukça farklı… Programda illüzyon, skeçler, lezzetli yemekler ve sıcacık sohbetler var… Magic Necmi ‘Necmi’nin Dünyası’ ile ekran başındakileri sihirli bir yolculuğa çıkartıyor.  

Alışılmışın dışına çıkılan programda Osman Zarif tiplemesi izleyicileri gülmekten kırıp geçiriyor. Hiç ummadık bir anda sokakta ortaya çıkan Osman Zarif, zarif halleri ve yemek konusundaki hünerleriyle eğlenceli anlara imza atıyor.

İlginç illüzyonlar, komik şakalar ve hiç duyulmamış yemek tariflerinin yer aldığı programda Magic Necmi, kendi dünyasını ekran başındaki izleyicilere sunuyor. Eğlenceli görüntüler, farklı kültürlerden farklı renkler, yöresel lezzetler ve sıcacık insan manzaraları, Necmi’nin Dünyası’nda ekrana taşınıyor.

İllüzyon, komedi, yemek ve sıcak sohbetin yer alacağı Necmi’nin Dünyası her Pazar 18.50’de Kanal 7 ekranlarında…


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR