isparta-oto-ekspertiz
Isparta Halk Bankası Şube Müdüründen ITB Ziyareti
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
(ITB )ISPARTA TİCARET BORSASI BASIN BÜLTENİ

Halk Bankası Isparta Şube Müdürü Borsamızı Ziyaret Etti


"TOBB NEFES KREDİSİ'' kampanyası kapsamında Halk Bankası Şube Müdürü Kamil Kara Borsamızı ziyaret etti.

Halk Bankası Şube Müdürü Kamil Kara, TOBB Nefes kredisi hakkında görüşmek üzere Başkanımızı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kara " Halk Bankası olarak, Isparta Ticaret Borsası üyelerine Nefes kredisi başvurularında her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ifade etti.

Halk Bankası olarak KOBİ ve esnafların gelişim ve büyümelerine olanak sağlayacak finansal çözümler için çalıştığını belirten Kara, "bundan sonraki dönemde KOBİ'lerimiz rahat nefes alacaktır" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Adar ise şunları kaydetti: "Nefes Kredisi projesi üyelerimize ve KOBİ'lere destek sağlaması ve faizlerin yükseldiği bu dönemde piyasa fiyatları altında bir faiz oranı ile finansman erişim açısından avantajlı bir kampanya olacak.Geçen yıl da olduğu gibi bu yılda da üyelerimize nefes aldıracak." dedi.

İşbirliği ve destekleri için Halk Bankası Müdürüne teşekkür eden Başkanımız Ahmet Adar, Nefes Kredisi'nin Ülkemiz, İlimiz ve üyelerimizin için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.