isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA HABER : TKDK'DA ÖNEMLİ TOPLANTI VE ZİYARET
ISPARTA
G.Tarihi: 10.12.2015 22:23
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TKDK FİNANS GENEL KOORDİNATÖRÜ ISPARTA TKDK'YA ZİYARETTE BULUNDU

Sülemyman GÜLCÜ :


''TKDK Finansman Genel Koordinatörümüz sayın Deniz ORUÇ Isparta İl Koordinatörlüğü’müzü ziyaret Etti.

09 Aralık Çarşamba Günü gerçekleştirilen ziyarette Genel Koordinatör ORUÇ’u Koordinatörlük çalışmaları ve desteklenen projeler hakkında bilgilendirdik.

13. Ve 14. Çağrı dönemlerinde desteklenmek üzere sözleşme imzalanan yatırımcılarla bir toplantı düzenledik.. Yatırımları hızlı bir şekilde tamamlamaları halinde kendilerine hibelerinin 10 gün içinde ödeneceği müjdesi Genel Koordinatörümüz tarafından verildi. Kendileri Ispartayı çok önemsediklerini ve İl Koordinatörlüğümüzü son çağrılardaki başarıları nedeniyle kutladıklarını ve Ispartamıza desteklerinin süreceğini bildirdiler.

Isparta İl Koordinatörlüğümüz personeli ile de kısa bir görüşme yapan ORUÇ, personelimizin performansından memnun olduklarını vurgulayarak özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti.

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü olarak 2015 yılı sonu itibarıyla yaklaşık 5,5 milyon Euro hibe ödemesi yapmış olacağız. Bu da 2015 yılında en az 11 milyon Euroluk yatırımın tamamlandığı anlamına geliyor..

Başkanlık makamımızın ilimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve büyük destek için başta sayın Başkanımıza ve şahsında tüm kurum çalışanlarımıza teşekkür ederim..'' dedi



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.