isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA HABER-KÖY ÇOCUKLARI KİTAP FUARINDA
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Köy çocuklarının fuar heyecanı
ISPARTA Belediyesi 3.Kitap Fuarı sekizinci gününde köy çocuklarını ağırladı. Isparta merkez okullarının yanı sıra köylerden gelen yüzlerce öğrenci bugün fuara katılmanın mutluluğunu yaşadı.
Isparta Belediyesinin bu yıl üçüncüsü gerçekleştirdiği kitap fuarı yoğun ilgi görüyor. Fuar sekizinci gününde hem merkez hem de köylerden gelen yüzlerce öğrenciyi misafir etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezine gelen öğrenciler ulusal yayınevlerinin getirdiği milyonlarca kitap arasında renkli görüntüler oluşturdu.
Isparta Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Veli Kayacan, köyden gelen çocukların mutluluğunun görülmeye değer olduğunu söyleyerek “Bu heyecana ortak olmak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” diye konuştu.
Köylerden gelen öğrencilerin öğretmenleri de kitap fuarının çok isabetli bir organizyon olduğunu belirterek Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ettiler.

BAŞKAN GÜNAYDIN’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Öğrenciler de aradıkları her kitaba fuar sayesinde ulaşabilmenin mutluluğunu yaşadılar. Köy okullarından gelen öğrenciler, “Biz Belediye Başkanını çok seviyoruz. O köylere geldi. Şimdi de bizi kitap fuarı ile buluşturdu. Onu çok seviyoruz, çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da fuarın inanılmaz bir katılıma ev sahipliği yaptığına dikkat çekerek “Burası her gün dolup taşıyor. Isparta’nın kitaba olan ilgisi bizleri sevindiriyor. Bu benim en önemsediğim fuar. Halk bu fuara sahip çıktı, Çocuklarımız bu fuara sahip çıktı. Hatta 6 ayda bir yapılsın denilmeye başlandı. Biz Isparta Belediyesi olarak köylerimizi hiç unutmadık. Bugün burada köyden gelen çocuklarımızı gördüm daha çok mutlu oldum. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.
 
IMG-8889IMG-8900IMG-8964IMG-8993IMG-9118
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.