isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA DAVRAZSPOR LİDER OLDU
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Davrazspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı şampiyonluk maçında rakibi Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 2 – 0 mağlup ederek hem liderlik koltuğuna oturdu hem şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj elde etti. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Çağrı kaydetti.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Isparta Davrazspor, dün kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren ve Isparta’ya gelirken 50 puanla lider durumda bulunan Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaştı. Yeşil – Pembeliler zorlu rakibini mağlup etmeyi başardı ve puanını 48’den 51’e çıkardı.

TRİBÜNLERDE 15 BİN İZLEYİCİ

Dün saat 15.00’de Isparta Atatürk Stadyumunda oynanan maçı Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Bülent Sarıgül ve yaklaşık 15 bin dolayında taraftar izledi.

BAŞTAN SONA ÜSTÜN BİR OYUN

Isparta Davrazspor, dünkü maçta, maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün bir oyun ortaya koyarak rakibini iki farklı sayı ile mağlup etmeyi başardı. Yeşil – Pembeli ekip, attığından çok da kaçırdı. Kaçan goller de gole dönüşmüş olsaydı maç  – 8 farklı bitebilirdi.

 MAÇIN KARNESİ:

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Sabit Selvi, Çağlar Öztürk, Alp Osman Karaosmanoğlu

ISPARTA DAVRAZSPOR: Sofu, Mehmet, Ünal, Yakup, Gökhan, Samet Alp, S. Lungelo Mtshali, Lütfü, Mehmet Çağrı (dk.88 Murat), Mustafa Ünver (dk.87 Barış), Okan Akdeniz (dk.75 Hüsnü)

BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR: Tayfun (dk.46 Emre), Sabri, Sercan, Abdullah, Enes, Muzaffer, Burak (dk.63 Emanuel), Erol, Umut, Bahri (dk.75 Ercan), Ekundayo.

GOLLER: Dk. 8 ve 87 Mehmet Çağrı Alparslan (Isparta Davrazspor)

  1. KARTLAR: Yakup, Samet Alp, Çağrı, Mustafa, Okan (Isparta Davraz), Abdullah, Enes, Emanuel, Erol, Bahri (Bucak Oğuzhanspor)

 

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:

Dak. 2: Isparta Davrazspor maça çok hızlı başladı. Maçın daha başında ataklarını sıklaştıran Yeşil – Pembeli ekip, bu dakikada Koray’ın sağ kanattan getirip ortaladığı topu iyi takip eden  Lungelo Mtshali’nin kafa şutu az farkla üstten auta çıktı.

Dak. 8: Davrazspor, aradığı gole bu dakikada kavuştu. Lütfü’nün sağdan ortasında ceza sahasına gelen topa iyi yükselen Çağrı’nın kafa şutu ağlarla buluştu: 1 – 0.

Dak. 17: Bucak Belediye Oğuzhanspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Bahri’nin şutu farklı bir şekilde üstten auta gitti.

Dak. 25: Ceza sahası çaprazında topla buluşan Koray’ın yerden sert şutu yan direğin dibinden auta çıktı.

Dak. 26: Koray’ın sağdan ortasında Çağrı’nın kafa şutu üstten auta gitti.

Dak. 32: Lungelo soldan hızla ceza sahasına girdi. Rakiplerini de çalımlayarak şutunu çekti. Ancak, top üst direği sıyırarak auta çıktı.

Dak. 38: Mustafa Ünver’in sağdan kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Gökan Hıdır’ın kafa şutu ağlara giderken kaleci Tayfun topu son anda çelmeyi başardı.

Dak. 43: Koray’ın ceza sahası önünden çektiği sert şut, yerden ve kalenin yan direğinin dibinden dışarı gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı Isparta Davrazspor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dak. 46: Isparta Davrazspor, ikinci yarıya da hızlı başladı. Bu dakikada Lungelo ceza sahasına girerken vurdu kaleye giden topu kaleci bloke etmeyi başardı.

Dak. 57: Altı pas içinde topla buluşan Koray, döndü vurdu ve doksana giden topu Kaleci Tayfun’un sakatlanması nedeniyle ikinci yarı kaleye geçen rakip takımın kalecisi Emre kornere çelerek mutlak bir golü önledi.

Dak. 66: Lungelo aldığı topla hızla ceza sahasına girerken, önündeki topa dokunan Sercan’ın müdahalesiyle top kaleci Emre’ye geldi. Emre de topu elle alınca maçın hakemi pozisyonu ‘elle oynama’ olarak değerlendirdi ve Bucakspor ceza sahası içinde endirek atış verdi. Atışı kullanan Lütfü’nün şutu doksana giderken, kale direğinin dibindeki Abdullah tarafından kafa ile çıkartılınca Isparta Davrazspor, mutlak bir golden oldu.

Dak. 71: Korner atışında arka direğe gelen topu düzelterek kaleye vuran Gökhan Hıdır’ın vuruşunda top az farkla yandan dışarı çıktı.

Dak. 78: Bucak Oğuzhanspor ceza sahasında oluşan karambolde Lütfü kafa ile topu altı pas içine gönderdi. Burada bekleyen Lungelo’nun kafa şutu direkte patladı.

Dak. 87: Isparta Davrazspor’u rahatlatan gol bu dakikada geldi. Hüsnü’nün ortasında topla buluşan Çağrı hızlı bir şekilde Oğuzhanspor ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi: 2 – 0.

Dak. 89: Sağdan hızla ceza sahasına giren Lungelo’nun şutu arka direkten döndü.

Dak. 90+3: Oyuna ikinci yarıda giren Hüsnü topla buluştu ve hızla ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye teslim etti.

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR DEPLASMANINA GİDECEK

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Isparta Davrazspor, maçtan 2 – 0 galip ayrılarak şampiyonluk yarışında çok önemli bir virajı dönmüş oldu. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu yine son derece zorlu olan Sarayönü Belediyespor deplasmanına gidecek.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, kalabalık, stadyum ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, kalabalık, gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve açık hava

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR