isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA DAVRAZSPOR HABER
ISPARTA
G.Tarihi: 09.08.2016 21:58
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

IspartaDavrazspor hayırlı olsun


Isparta Davrazspor, güller diyarına hayırlı olsun Geçtiğimiz yıl Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nin şampiyonu Özel İdarespor’un ismi yapılan Olağan Genel Kurulla Isparta Davrazspor olarak değiştirildi.

Resmi kullanmak için tıkla

Geçtiğimiz yıl Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nin şampiyonu Özel İdarespor’un ismi yapılan Olağan Genel Kurulla Isparta Davrazspor olarak değiştirildi. Başkanlığa İşadamı Bülent Sarıgül getirildi. Güller diyarını Eğirdirspor’la birlikte bu yıl Isparta Davrazspor Kulübü temsil edecek. Özel İdare’de yapılan Olağan Genel Kurulda Isparta Davrazspor’un renkleri de yeşil-pembe ve beyaz olarak değiştirildi. Kongrenin ardından Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, yönetimde yer alan Oğuz Başaran, İsmail Cemil Aydoğdu, Ali Tulum ve Yol-iş Sendikası Antalya Şube Başkanı Adnan Kocabaş ve Özel İdare yöneticileri kısa bir açıklama yaptı.

“GÜZEL BİR OLUŞUM OLDU”
Bu arada Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ise Isparta Davrazspor’un tüm kentte hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “Güzel bir oluşum oldu. Başta Sayın Valimiz Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın destekleriyle güçlü bir yönetim kurulu oluşturuldu. Kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum. Bülent Sarıgül Başkanımıza ve yönetim kurulunu başarılar diliyorum” dedi.

“ŞİMDİ BİZ BU BAYRAĞI EN İYİ ŞEKİLDE YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ”
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Özel İdarespor’un yönetimine şu ana kadarki desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bu bayrağı şimdiye kadar başarıyla taşıdılar. Şimdi biz bu bayrağı en iyi şekilde yukarıya taşıyacağız. Memleketimizin takımı için elimizden geleni yapacağız. Bu sadece bizim tek başımıza yapabileceğimiz bir iş değil. Tüm kentin desteğiyle birlikte özlenen başarıya ulaşacağız” dedi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.