isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA DAVRAZSPOR COŞKUSU 3-1
ISPARTA
G.Tarihi: 05.09.2016 01:12
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA DAVRAZSPOR COŞKUSU 3-1

7 yıl önce stadyumda şahsına yönelik hakaret edildiği için Ispartaspor maçlarına  gelmeyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Davrazspor'un Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçında 'Büyük Başkan' tezahüratlarıyla karşılandı. Maç boyunca taraftarın ilgisine karşılıksız kalmayan Başkan Günaydın iyi bir takım izlediğini söyledi. Maç sonunda gazetecilere açıklama yapan Başkan Günaydın, 7 yıl sonra maça gelmek iyi bir duygu ama halen daha geçmişteki o sıkıntılar biraz var tabi. Bu maç bir imtihan gibi oldu. Takımla ilgili çalışmaların doğru yolda olduğunu ben de anladım. Onun için  Vali beye, milletvekiline, gayret gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımızın da ne noktada olduğunu hep birlikte gördük, İyi bir yol alacağımız ortaya çıktı.  Onunu için Ispartaspor hayırlı uğurlu olsun" dedi.   

 

Isparta Atatürk Stadyumunda saat 18:00 da başlayan mücadeleyi Mehmet Avcı, Ahmet eken ve Ömer Ulu üçlüsü  yönetti.  Isparta Davrazspor karşılaşmaya kalede Sofu Baykal, Kayhan Kılavuz, Ahmet Arslan, Yakup Karakum, Ünal Erkeç, Samet Alp, Lütfü Üren, Smart Ajiduah, Emrah Sansar, Mustafa Ünver, Çağrı Alparsan on biriyle başlarken, konuk ekip Alanyaspor kalede İsmail Ünal, Özkan Say, Sezer Özmen, Hasan Emiroğlu, Kerimcan Güler, Fırat Tayboğa Timuçin Aşçıgül, Uygar Üstün, Sergen Şakirler, İlkay Özcan ve Sait Uluiri 11’iyle maça çıktı.   

Bu sezon Bal Liginde  mücadele verecek olan Isparta Davrazspor,  yedek ve PAF takım ağırlıklı oyuncularından oluşan  Alanyaspor’a karşı üstün bir oyun sergiledi. Maçın 19. Dakikasında Isparta Davrazspor’da Çağrı takımını 1-0 öne geçirirken, konuk ekip 36 dakikada Fırat Tayboğa’nın golüyle durumu eşitledi.   İlk yarının uzatma dakikalarında kaleciyle karşı karşıya kalana Emrah  Sansar,  Isparta Davrazspor’u 2-1 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Isparta Davrazspor’da 86. Dakikada  ikinci yarıda oyuna giren Barkın Özsavlı farkı ikiye çıkaran golü attı ve maç  ev sahibi takımın 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.  


















ISPARTA HABERDAVRAZSPOR
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.