isparta-oto-ekspertiz
Isparta Belediyesi'nden Demokrasi Şehitlerine Mevlid-i Şerif
ISPARTA
G.Tarihi: 19.07.2016 18:54
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA BELEDİYESİ BUGÜN DEMOKRASİ  ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTUYOR

Isparta Belediyesi Demokrasi Şehitlerimiz için bugün Yatsı Namazı öncesinde camilerde Mevlid-i Şerif okutacak, helva dağıtacak. 
Ülkemizde 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe teşebbüsü esnasında ve sonrasında şu ana kadar verilen Demokrasi Şehitlerimiz için Isparta Belediyesi bugün Yatsı Namazı öncesinde camilerde Mevlid-i Şerif okutacak. 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaşanan vahim olayların büyük üzüntü verdiğini söylerken, olaylar esnasında asker, polis ve vatandaşlarımızdan 208 şehit verildiğini, yine olaylarda binlerce yaralının bulunduğunu kaydetti. Günaydın, Demokrasi Şehitleri’ne Allah’tan rahmet, Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı ve sabırlar, yaralananlara da acil şifalar diledi. 
Isparta Belediyesi olarak Demokrasi Şehitleri için bugün Mimar Sinan, Kavaklı, Terminal, Mehmet Tönge, Binbirevler, Mavikent, Gülcü ve Ulu Camii’nde Yatsı Namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okutacaklarını söyleyen Başkan Günaydın, tüm vatandaşları mevlide davet etti. Kendisinin de Mimar Sinan Camii’ndeki Mevlid-i Şerife katılacağını aktaran Günaydın, yine Mevlid-i Şerif sonrasında helva dağıtımı yapılacağını belirtirken Ülkemizde bir daha böyle olayların yaşanmaması ve bir an evvel huzurun gelmesi temennisinde bulundu.




Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.