isparta-oto-ekspertiz
Emekli Maaşlarına Ek Zam Tarihi Belli Oldu: Bomba Kulis Haberi!
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 Emekli Maaşlarına Ek Zam Tarihi Belli Oldu: Bomba Kulis Haberi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli maaşlarıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak olan ek ödeme tarihine ilişkin net bir bilgi veren Yılmaz, milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu gelişmeyi duyurdu.
İktidarın emeklilere yönelik çalışmaları ve olası iyileştirmeleri yakından takip eden emekliler, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin Temmuz ayındaki zammına ek olarak yapılacak ilave artış konusundaki belirsizliği merakla bekliyordu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın açıklamalarıyla birlikte, emeklilere ek zammın gelebileceği sinyalleri verilmiş oldu. Çalışma Bakanlığı'nın emeklilerle ilgili yürüttüğü çalışmalar ve maaş artışlarına yönelik düzenlemelerin gündemde olduğu da ifade edildi.
Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamalarda da enflasyon farkının Temmuz ayında emekli maaşlarına yansıtılacağı vurgulanmış, yeni uygulamaların devreye alınacağı belirtilmişti. Emeklilere yönelik yapılacak düzenlemelerin ve çalışmaların detayları yakından takip edilmeye devam ediyor.
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.