isparta-oto-ekspertiz
DAVRAZ'IN TANITIMI ÇOK ÖNEMLİ!
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

“Bizim için Davraz’ın tanıtımı çok önemli”

 

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Çot, popülitesi her geçen gün artan Isparta Davraz Kayak Merkezi için tanıtımın son derece önemli bir faktör olduğunu belirterek, “Isparta herkesten bu konuda destek bekliyoruz” dedi.

 

Akdeniz’in incisi olarak adlandırdığı Davraz Kayak Merkezi için bir açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Çot, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ilimiz hatta Bölgemiz için son derece önemli Davraz Kayak Merkezimiz var. Önemi ve popülitesi her geçen gün artan bu merkezimiz için tanıtım son derece önemli. Zira, bir ürüne olan rağbeti artırmak onu tanıtmaktan geçer. Onun için bizde Davraz Kayak Merkezimizi en iyi şekilde tanıtmak için gayret gösteriyoruz.

“BASINIMIZ GEREKEN DESTEĞİ VERİYOR”

Bu konuda Isparta basınına gerçekten çok teşekkür ediyorum. Zira, basınımız bu merkezimizin tanıtımı için son derece duyarlı ve en iyi şekilde haberlerini yaparak tanıtıma katkıda bulunuyor. Basınımız bunun dışında, ilimizin diğer sosyal ve kültürel değerlerini de halkımıza ve tüm Türkiye’ye duyuruyor” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.