isparta-oto-ekspertiz
Bu bir ‘Sosyal Sorumluluk’ Örneğidir
ISPARTA
G.Tarihi: 24.08.2016 10:45
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Bu bir ‘Sosyal Sorumluluk’ örneğidir

 

Bu bir sosyal sorumluluk örneğidir (1)

Isparta Gazeteciler Cemiyeti ile El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Valilik önünde açılan ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’ Kermesi’nden 7 bin 800 lira gelir elde edildi. Dernek Başkanı Canan Aydın, “Elde edilen gelirin tamamı 15 Temmuz’da şehit olan veya gazi kalan vatandaşlarımız için açılan yardım hesabına yatırıldı” dedi.

 

Örnek bir davranış sergilenerek 10 Ağustos Çarşamba günü Isparta Gazeteciler Cemiyeti ile El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Valilik önünde ’15 Temmuz Demokrasi Şehitleri’ kermesi açılmıştı. Söz konusu kermes 17 Ağustos tarihi itibariyle sona erdi. Kermesin gelirleri konusunda ise ilk etapta gelirin bir bölümü Demokrasi Şehitlerimizin ailelerine bir kısmı da Isparta Davrazspor’a bağışlanması planlanmıştı. Ancak, Demokrasi Şehitleri konusu ülkemizin içinde bulunduğu konum itibariyle daha önem kazandığı için gelirin tamamı demokrasi şehitleri için açılan yardım hesabına yatırıldı. Isparta Davrazspor için ise önümüzdeki günlerde başka bir kermes düzenlenecek.

AYDIN; “BU KERMESİ DÜZENLEYEREK HAİNLERE EN GÜZEL CEVABI VERDİK”

Söz konusu kermesin 1 hafta boyunca açık kaldığını ve 17 Ağustos itibariyle sona erdiğini ifade eden El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Aydın, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Türkiye’nin olduğu gibi Isparta’nın da tek yürek olduğunu söyledi. Başkan Aydın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi 15 Temmuz akşamı büyük bir hainlik kalkışmasıyla karşı karşıya kaldı. FETÖ Paralel Devlet Yapılanmasına mensup ordunun içindeki bu hain subay ve astsubaylar ülkemizde darbe yapma girişiminde bulundular. Ancak, Allah’a şükürler olsun ki, bu darbe girişimi halkımız başta olmak üzere ülkemizin yöneticileri tarafından püskürtüldü ve bertaraf edildi. Ülkemiz bu anlamda büyük bir badire atlattı. İşte bizde bu kermesi düzenleyerek demokrasi şehitlerimize verdiğimiz destekle bu hainlere en güzel cevabı verdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

“KERMESİMİZDEN 7 BİN 800 LİRA GELİR ELDE EDİLMİŞTİR”

Başkan Canan Aydın, konuşmasının devamında; “Ülkemizde ve dolayısıyla ilimiz Isparta’da bu darbe girişimine karşı büyük bir ortaya konulmuştur. Bizde bu olaya tepki göstermek ve darbede şehit olan askerlerimiz, polislerimiz ve vatandaşlarımız için Isparta Gazeteciler Cemiyeti ile işbirliği yaparak El Ele Derneği olarak bir kermes açtık. Çünkü, bizler şunu biliyoruz ki, bir karış vatan toprağı dahi kimseye teslim edilemez ve edilmeyecektir. Hainler bunu böyle bilmelidirler. Ben, kermesimizin açık kaldığı süreler boyunca kermesimize gelerek ürün alan ve desteklerini okraya koyan  tüm Isparta halkımıza teşekkür ediyorum. Çünkü, kermesimize gelip aldıkları bir ürün karşılığı verdikleri paranın her kuruşu bu ülkenin birlik ve beraberliği şehit olmuş veya çarpışırken yaralanarak gazi olmuş kahramanlarımız için harcanacaktır. Kermesimizden 7 bin 800 TL gelir elde edilmiş olup, bu paranın tamamı 15 Temmuz darbe girişimde şehit olan veya gazi kalan vatandaşlarımız için açılan yardım hesabına yatırılmıştır. Ben, bu konuda bize hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen sayın Valimiz Şehmus Günaydın’a, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Ak Parti Isparta Milletvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e ve kermes işbirlikçimiz Gazeteciler Cemiyetimize çok teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ISPARTA DAVRAZSPOR KERMESİ DAHA SONRA DÜZENLENECEK

Cemiyeti ile El Ele Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Canan Aydın, Isparta Davrazspor için ise önümüzdeki günlerde ayrıca bir kermes düzenleneceğini sözlerine ekledi.

ISPARTA HABER

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.