isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Başdeğirmen, Yeni Sanayi Sitesi'nde Esnafı Ziyaret Etti
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Başdeğirmen, Yeni Sanayi Sitesi'nde Esnafı Ziyaret Etti
Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerine Yeni Sanayi Sitesi'nde devam etti. Ziyaret sırasında Başkan Başdeğirmen, esnafın yanında olduklarını ve yeni dönemde de desteklerinin devam edeceğini vurguladı. Başkan Başdeğirmen'e ziyarette AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.
31 Mart yerel seçimlerinde Başdeğirmen'i desteklediklerini belirten esnaf, "Başkanım her zaman yanındayız. Oyumuz sizinle. Bugüne kadar yeni gelen başkanlar hep kaldırım söküyorlardı. Sizin kalıcı eserleriniz var. Farklı siyasi düşüncede olanlar da size oy verecekler. Bunu görüyoruz. Yiğit adıyla anılır. Biz sizden razıyız. Tüm dualarımız sizlerle" şeklinde konuştu.
Başdeğirmen, esnafa teşekkür ederek, şehre bugüne kadar güzel hizmetler kazandırdıklarını ifade etti ve yeni dönemde daha çok konuşulacak konuları bırakacaklarını belirtti.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi, motorsiklet ve yazı görseli olabilir

Bir 2 kişi görseli olabilir

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'GÜLİSTAN -BAGLAR MAHALLE MİTİNGİ 22 MART CUMA SAAT: 21.30 GÜLİSTAN PAZAR YERİ ŞUKRU BAŞDEĞİRMEN ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURKİYE YUZYILI AK PARTi' görseli olabilir
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.