isparta-oto-ekspertiz
BAKA YÖNETİMİ ANTALYA'DA TOPLANDI
ISPARTA
G.Tarihi: 01.02.2017 12:42
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) 2017 yılı ilk Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı dönem başkanı Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında Antalya Valiliğinde yapıldı.

Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Burdur Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Yusuf Keyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, BAKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Madenci ile uzmanlar hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, gündem maddeleri arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile BAKA'nın birlikte yapmayı planladığı güneş enerjisi santrali kurma ve üretilecek enerjiyi de çiftçiye kullandırma projesi olduğunu belirterek, projenin Antalya çiftçisi için önemli olduğuna dikkati çekti. Vali Karaloğlu: "Buradan üretilecek enerji özellikle sera çiftçisine  kullandırlacak. Antalya çiftçisini daha rekabetçi hale getirecek ve tabana yayılacak önemli bir proje. Bununla ilgili çalışmaları değerlendireceğiz" diye konuştu. 

2017'nin geçen yıla göre daha iyi olacağını da ifade eden Vali Karaloğlu, şöyle devam etti: "2017 yılı  2016'ya göre hepimizi daha da rahatlatacak ve verimli geçecek diye temenni ediyoruz. Bizim en büyük dayanağımız turizm. Turizmde daha iyi olacak diye verilerimiz var. İnşallah önümüzdeki dönem BAKA ile turizm ve tarımda yeni pazarlar bulma noktasında bazı çalışmalarımız  olacak" 

Toplantı daha sonra basına kapalı gerçekleşti. 







Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.