isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Aranan Şahıslar Isparta'da Yakalandı
ISPARTA
G.Tarihi: 21.03.2024 09:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından 11/03/2024 ile 18/03/2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde toplamda 30 aranan şahıs yakalanmıştır.
Yakalanan şahıslar arasında şu suçlardan arananlar bulunmaktadır:
  • Kişinin malını koruyamayacak durumda olmasından yararlanarak hırsızlık suçundan 18 yıl 1 ay 19 gün hapis cezası ile aranan M.Ş.
  • Ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan 12 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan M.A.K.
  • Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 11 yıl 17 gün hapis cezası ile aranan C.S.
  • Kasten yaralama suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası ile aranan M.S.
  • Kamu kurum ve kuruluşlarını aracı olarak kullanmak suretiyle dolandırıcılık suçundan aranan 7 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan E.T.
Yakalanan şahıslar, ekiplerin titiz ve uzun süren çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen operasyonlarla yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir.
Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak amacıyla ekiplerin çalışmaları kesintisiz olarak devam edecektir. Kamuoyuna duyurulur.
 
imageimage
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.