isparta-oto-ekspertiz
23 Nisan Iyaşpark’ta Dolu Dolu Kutlanacak
ISPARTA
G.Tarihi: 20.04.2017 11:34
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
23 Nisan Iyaşpark’ta Dolu Dolu Kutlanacak
     Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23 Nisan için özel olarak hazırladığı etkinliklerle çocukların dünyasına renk katacak. Bu yıl da tüm çocuklar ve kendini çocuk hissedenler yine Iyaşpark’ta buluşuyor. Etkinlikler 22 Nisan Cumartesi günü başlıyor. Çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hazırlanan eğlenceli programlarla neşe ve coşku  içinde geçirecek. 22 Nisan Cumartesi  günü başlayacak olan kutlama programı gün boyunca 13.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Kutlama programı saat 13.00’te Beni Yıka ve Dry Dry Kuru Temizleme sponsorluğunda gerçekleştirilen “2.Çiçek Dikme Şenliği” ile başlayacak. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan şenlik aynı zamanda bir geri dönüşüm projesi olarak ta değerlendiriliyor. Kutlamalara katılan çocuklarımız özel olarak hazırlanmış dikim alanında kullanılmış pet şişelere kendi elleri ile çiçekler dikiyor ve bu çiçeklere kendi isimlerini yazıyorlar. Dikilen çiçekler AVM içinde çeşitli alanlara yerleştiriliyor. Çocuklarımız istedikleri zaman Iyaşpark AVM’ye giderek, kendi diktikleri çiçeklerin bakımını devam ettirebiliyorlar. Geçen yıl coşku içinde gerçekleşen etkinliğin bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Yine gün boyu devam edecek etkinlikler  kapsamında çocuklarımızı tiyatro gösterileri, yüz boyama, bayrak ve balon dağıtımı etkinlikleri bekliyor. Düzenlenen etkinlik ve sürprizler  çocuklarımızın bayram sevincini ikiye katlayacak. Iyaşpark AVM’de gerçekleşen etkinliklerin bir kısmı  farklı zaman dilimlerinde Iyaş Bulvar AVM’de de düzenleniyor. Iyaş Bulvar AVM ve  Iyaşpark AVM yine bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda daha  çocuklarımızın zihninde muhteşem hatıralar ve anılar bırakacak.





 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.