isparta-oto-ekspertiz
IYAŞTAN BİNLERCE UMUT KUPONU
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Iyaş AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış, 5 otomobilin verileceği çekiliş kampanyası için bugüne kadar 185 bin kupon dağıtıldığını bildirdi. Çalış, 14 Şubat’ta bitecek kampanyadaki hedeflerinin 300 bin kupon olduğunu söyledi.

 

Iyaşpark AVM’nin bu yıl 6’ıncısını düzenlediği hediye kampanyası tüm hızıyla sürüyor. 22 Temmuz’da başlayan kampanya 14 Şubat 2016 tarihinde sona erecek. Iyaşpark AVM’den yapılan her 100 TL’lik alışverişe bir çekiliş kuponu veriliyor. Iyaş AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış, kampanya hakkında bilgi verdi.

İLK KEZ UMRE HEDİYESİ

Çekiliş kampanyasının bu yıl yoğun taleple devam ettiğini dile getiren Çalış, bugüne kadar 185 bin çekiliş kuponu verildiğini açıkladı. 14 Şubat’a kadar 300 bin kupon hedefleri olduğunu belirten Çalış, “Bu yıl ilk kez kampanya dahilinde çekilişle 5 kişiyi umreye göndereceğiz. Umre hediyesi çok dikkat çekti. Bunun yanında 2015 model 5 otomobil veriyoruz. Ayrıca 5 kişiye iphone 6, 5 çifte 5 yıldızlı otelde tatil ve 30 tablet bilgisayar hediye edeceğiz” dedi.

MARKET VE AVM KAMPANYALARI KARIŞIYOR

Öte yandan Iyaş Market ile Iyaşpark AVM’nin aynı anda hediye kampanyası düzenlemesi ve verilecek otomobil sayısının aynı olmasının bazen karışıklığa neden olduğunu kaydeden Celalettin Çalış, “Iyaş olarak toplamda aslında 10 araç veriyoruz. Marketin müşterisi buraya geliyor buradan oradaki kampanyaya katılmaya çalışıyor, bizim müşterimiz de oraya gidebiliyor. Marketin kampanyası 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Market bölümünde her 69 TL’lik alışverişe bir kupon alıyorsunuz. AVM’de ise her 100 TL’lik alışverişe bir kupon alıyorsunuz” şeklinde konuştu.

ARTIK ISPARTA HALKI ANTALYA’YA ALIŞVERİŞE GİTMİYOR

Diğer taraftan Iyaşpark AVM ile birlikte Isparta halkının artık Antalya’ya alışveriş yapmaya gitmediklerini dile getiren Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış, “Antalya’ya alışveriş göçünü yüzde 90 kırdık. Biz insanların Antalya’da aradıkları her şeyi Isparta’da ayaklarına getirmiş olduk. Isparta’dan yine Antalya’ya insanlar gidiyorlar ama artık alışveriş merkezlerine pek gitmiyorlar.ya denize ya da eğlencesine gidiyorlar. Ancak halen Antalya’ya giden alışveriş müşterisi vardır. Antalya’dan da İstanbul’a alışverişe giden vardır. Bu kesimi engelleyemezsiniz” diye konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.