isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA YENİ ISITMA SİSTEMİ SOBALİFER
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 05.10.2016 18:51
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

RUS DOĞALGAZINA ALTERNATİF SOBALİFER 

Isıtmada yeni sistem Sobalifer 

Daha önce ürettiği dumansız mangal ile adından söz ettiren Zeybekler firması şimdi de Sobalifer adında ısıtma sistemiyle yoluna devam ediyor.

 

Daha önce ürettiği dumansız mangal ile adından söz ettiren Zeybekler firması şimdi de Sobalifer adında ısıtma sistemiyle yoluna devam ediyor. Sobalifer’e istenilen miktarda panel radyatör bağlanabiliyor. Böylece 180 metrekarelik bir daire 10 dakika içinde istenilen sıcaklığa getirebiliyor.

Isparta’da daha önce dumansız mangal üreterek adını duyuran Zeybekler Limited Şirketi ar-ge çalışmaları ve yenilikçi yaklaşımla yeni ürünler üretmeye devam ediyor.Bu kapsamda Sobalifer isminde bir ısıtma sistemi ürettiklerini dile getiren Zeybekler şirketi sahibi Cengiz Güven Zeybek, Sobalifer’in  evlerde ve işyerlerinde sobanın keyfi ile kaloriferin konforunu bir arada yaşama imkanı sunduğunu dile getirdi. Zeybek, Sobalifer ile tüm evi ısıtmanın doğalgazdan en az %20 daha az masraflı olduğunu da belirtti.

10 DAKİKA İÇERİSİNDE BÜTÜN ODALARI ISITIYOR

Ürün hakkında bilgi veren Zeybek, şunları söyledi: “Sobalifer, kendi yer altı kaynaklarımızla kömürle çalışabilen dışa bağımlılığımızı ortadan kaldırabilen, çok az yakıtla üstün performans sağlayabilen bir ürün. Bu ürün içerisinde sıcak su dolaşarak, panel radyatörlere sıcak su vererek ısıtma sağlıyor.  Bu ürünü yakması sobadan çok daha kolay. 30 saniye içerisinde ateşliyorsunuz ve 10 dakika içerisinde bütün odaları ısıtıyor. Üzerinde yemek pişirip, çayınızı demleyebiliyorsunuz, kestane pişirebiliyorsunuz. Özlediğimiz soba zevkleri ile kalorifer konforunu yaşıyoruz. Sobada yeterli hava olmadığı için kömür tam yanmıyor. Bizim ürünümüzde fan kontrolü olduğu için ve bu şekilde içerisinde bol miktarda oksijen verdiğimiz için çok daha kaliteli bir yanma sağlayabiliyoruz. Sobadaki gibi çok uzun borular kullanmadan kısa bir boruyla da çok güçlü enerjiler sağlayabiliyoruz.”

SOBA KEYFİNİ KALORİFER KONFORUNDA YAŞAYACAKSINIZ

‘Neden Sobalifer’ sorusunu yanıtlayan Cengiz Güven Zeybek, “Sobalifer’e istenilen miktarda panel radyatör bağlanabiliyor. Böylece 180 metrekarelik bir daireyi 10 dakika içinde istenilen sıcaklığa getirebiliyor. Sobadan daha kolay şekilde yakılan Sobalifer soba sıcaklığında kalorifer konforu sağlıyor. Üzerinde sobada olduğu gibi yemek pişirme, çay demleme ve kestane pişirme gibi sobaya has zevklerde yaşanabiliyor.  Bu yüzden Sobalifer ile artık soba keyfini kalorifer konforunda yaşayacaksınız diyebiliyoruz” şeklinde konuştu.

SOBA ZEHİRLENMESİ KORKUSU YOK

Öte yandan Sobalifer’de ev içi kullanım kolaylığı sayesinde kazan dairesi kurmaya gerek olmadığını ifade eden Zeybek, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Evinizdeki soba bacasına kurulum sağlanıp, ayrıca baca örülmesine gerek yoktur. İç hazne kovası ve kapak filtresi sayesinde kir ve isten uzak duracaksınız. Temiz bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Temizliği de bulunduğu yerde rahatlıkla ve basitçe yapılabilir. Sobalifer’i mutfağınıza yada banyonuza kurarak bütün odalarınızı ısıtabilirsiniz. Sobalifer’in baca çıkışının üzerine bir karbonmonoksit detektörü takıyoruz. Bu detektör bacadan olası bir karbonmonoksit sızıntısı durumunda alarm veriyor. Soba zehirlenmelerinin bu şekilde önüne geçebiliyoruz.

SOBAYA GÖRE YÜZDE 30 DOĞALGAZA GÖRE YÜZDE 20 TASARRUF

Sobalifer kapağındaki çift fitil sayesinde içeriye kesinlikle duman sızdırmaz. Sobalifer sobaya göre %30, doğalgaza göre %20 yakıt tasarrufu sağlar ve tek bir noktadan panel radyotörler aracılığı ile tüm evi ısıtmak mümkün. Uzun süre verimli yanma özelliği ile tüm gün boyunca kömür ekleme zahmeti olmadan kalorifer konforu yaşayacaksınız. Ayrıca %30 'a varan yakıt tasarrufu sunmaktadır. Sobalifer 14 metrepeteğe kadar ısıtma özelliği bulunmaktadır. Radyatörlerde Sobalifer ısı derecesini rahatlıkla görebileceksiniz. Sobalifer kumanda panelinden evinizde isteğiniz sıcaklığı ayarlayarak gün boyu aynı derecede ısınmayı sağlayabiliyorsunuz.”

Zeybekler şirketi sahibi Cengiz Güven Zeybek, Totem ve Sobalifer markaları altında ısıtma sektöründe katı yakıtlı kat kaloriferi, Nydme markası ile de duman çıkarmayan ömürlü mangal imalatı yaptıklarını ifade etti.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.