isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta Emniyeti Tespit Etti ve Yakaladı
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 13.02.2016 02:12
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Emniyet Müdürlüğünden Yapılan Açıklamaya Göre ;

Bandrolsüz kaçak alkol bulunduran ve 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslar yakalandı.

İşte Ayrıntılar

Emniyet Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

 10 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI İLE ARANMAKTA OLAN ŞAHIS YAKALANDI:
 
Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hakkında çeşitli adli makamlarca “Hırsızlık, Yaralama, Görevi Yaptırmamak için Direnme, Yağma” suçlarından 5 ayrı yakalama emri ve kesinleşmiş 10 Yıl hapis cezası ile aranmakta olan M.M.Ü. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen takip sonucunda şahsın ilçede bulunduğu tespit edilmiştir
Yapılan takip sonucu geçtiğimiz gün bulunduğu yer tespit edilerek yakalanan şahıs gözaltına alınmıştır.
Hükümlü şahıs M.M.Ü. hakkında Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.


 BANDROLSÜZ KAÇAK ALKOLLÜ İÇECEKLER BULUNDU

 
6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Silahla Tehdit suçundan adli makamlarca yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında verilen arama kararına istinaden şüpheli A.Y. isimli şahsın ikametinde ve eklentilerinde Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından arama yapılmıştır.
Yapılan arama sırasında ikamette içerisinde 16 adet çeşitli marka ve miktarlarda bandrolleri bulunmayan alkollü içecekler bulunması üzerine muhafaza altına alınmıştır.
İlgili kurum tarafından incelenen içeceklerin TAPDK etiketi olmadığı ve kaçak olduklarına dair rapor düzenlenmesi üzerine konu ile ilgili gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.