isparta-oto-ekspertiz
Gerekirse kanımızı değil canımızı veririz
Isparta Haberleri 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından, kana ihtiyaç duyan vatandaşlar için Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Gerçekleşen programda ilk kanı Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan verdi. Altan’nın kan vermesinin ardından Emniyet yetkilileri de sırayla kan bağışında bulundu.

Isparta Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde gerçekleşen kan bağışı programında konuşan Isparta Emniyet Müdürü Halil Artan, kanlarını değil, Türkiye için canlarını vermeye hazır olduklarını belirterek, “Güvenlik kuvvetlerimiz gerekirse kanını değil, canını verir bu vatan için” dedi. Emniyet Müdürü Altan’ın konuşmasının ardından açıklama yapan Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Uğur Güzel’de, “Çevik kuvvet çalışanlarımız kan bağışı konusunda bizlere oldukça değerli bir destek verdiler” şeklinde konuştu.

Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan, kana ihtiyaç duyan vatandaşların bir nebzede olsa yüzlerini güldürmek istediklerini belirterek, “İlimiz temsilcilerine bu vesileyle teşekkür ediyoruz. Güvenlik kuvvetlerimiz gerekirse kanını değil, canını verir bu vatan için. Bizde hiç olmazsa şu ortamda bizzat terörle mücadele eden kardeşlerimize, onların yapmış olduğu mücadelenin yanında bizim yaptığımız bir hiç. İnşallah bizde kanımızı vererek vatandaşlarımıza bir nebze olsun kana ihtiyaç olan vatandaşlarımıza yardım etmek açısından bu programı yapan Kızılay’dan gelen bu teklifi hiç tereddütsüz geri çevirmeden kabul ettik. Bu sayede ilk kan bağışını da kendim yapmak istiyorum. Devamında da zaten arkadaşlarımız tereddütsüz yapmaya devam edeceklerdir” dedi.

Isparta Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Uğur Güzel, Türkiye genelinde her sene 2 milyon 200 bin ünite kan kullanıldığını belirterek, “Bildiğiniz gibi her sene ülkemizde 2 milyon 200 bin ünite civarında kan kullanılıyor. Bu kanı temin etmenin en güzel, en güvenli, en doğru yolu gönüllü kişilerden kan bağışı kabul etmek. Bizde bunun için her gün Isparta Kızılay Kan Bağışı Merkezi olarak, hem merkez, hem de iki tane ekip faaliyetimizle kan ihtiyacımızı karşılamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.