isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
70 MİLYON TL’LİK BÜTÇE ONAYLANDI
Isparta Haberleri
G.Tarihi: 21.11.2015 09:27
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

İl Genel Meclisi’nde 2 Kasım Pazartesi günü başlayan İl Özel İdaresi 2016 yılı Bütçe görüşmeleri dün sona erdi. 20 günlük maratonda zaman zaman sert tartışmalara neden olan bütçe, 62 Milyon TL gider ve yatırım, 8 Milyon TL’de borç ödemesi olmak üzere toplam 70 Milyon TL olarak kabul edildi.

MHP SADECE BİR MADDEYE HAYIR OYU KULLANDI

İl Genel Meclisi’nin dünkü oturumunda bütçe maddeleri tek tek oylamaya sunuldu. MHP grubu sadece yaklaşık 2 Milyon TL olarak öngörülen Özel Kalem Müdürlüğü bütçesine hayır oyu kullanırken diğer tüm maddelere evet oyu kullandı.

YILDA YENİ BÜTÇEMİZLE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Bütçe görüşmelerinin ardından açıklamada bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Isparta’nın köy ve ilçeleriyle birlikte 2016 yılında da hizmet almaya devam edeceğini belirtti. Bolat, “2 Kasım’da başlayan bütçe görüşmelerimiz uzun ve yoğun çalışmaların neticesinde bugün sona erdi. 62 Milyon + 8 Milyon olmak üzere toplam 70 Milyon TL’lik Isparta İl Özel İdaremizin bütçesini kabul etmiş bulunmaktayız. Isparta’mıza ilçelerimize ve köylerimize hayırlı, uğurlu olsun. Yeni yılda yeni bütçemizle hizmetlerimizi köylerimize götürmeye devam edeceğiz. Tüm Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun. Bu arada bütçenin hazırlanmasında ve görüşmelerinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.