isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
KITALARARASI MARATONDA BURDUR’U TEMSİL ETTİ
BURDUR
G.Tarihi: 26.11.2015 22:05
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Binlerce kişinin yarıştığı maraton koşusunda Tuğba Özsarı 42,195 kilometrelik parkuru 4 saat 20 dakikada tamamlayarak, finish çizgisine ulaşan Kadınlar F Kategorisinde 87. koşucu oldu. 15 Kasım’da Boğaziçi Köprüsünden başlayıp, Sultanahmet Dikilitaş’ta son bulan parkurda Burdur’u temsil eden Özsarı, Burdur’da maraton koşan tek bayan sporcu olarak da dikkat çekti.

Haber sitemize yaptığı açıklamada, böyle bir organizasyonda yer almaktan duyduğu mutluluğu ve gururunu uzun uzun anlatan Özsarı, böyle bir uzun soluklu koşu yarışmasında evli ve çocuklu olmanın engel teşkil etmediğini, kendisinin her sabah saat 06.00’da uyanıp, Stadyum’da antrenmanını tamamladıktan sonra evine geri dönüp, kahvaltı hazırladığını ve daha sonra da Taşkapı Köyüne gittiğini vurguladı.

Söz konusu organizasyonda 8, 10 ve 15 kilometrelik halk parkuru gibi kısa mesafe kategorilerinin de bulunduğunu söyleyen Özsarı, kendisinin 4 aylık bir çalışmanın ardından maraton koştuğunu ve 42 kilometrelik parkuru gayet sağlıklı bir şekilde tamamladığını kaydetti.

AYAKKABIMIZA TAKILAN ÇİPLERLE HIZIMIZ TAKİP EDİLDİ

Özsarı, parkurda, her 2,5 kilometrede bir su ve sünger istasyonlarının bulunduğunu, isteyen herkesin bu duraklarda mola verebildiğini de söyleyerek, “Bu yarışmaya binlerce kişi katıldı. Halk koşusu ve diğer kısa parkurlu koşularda bayanların sayısı çoktu fakat maraton koşusunda bayanların sayısı oldukça azaldı. Yarışmadaki isteyen herkes bu duraklarda durup mola verdi, ben pek mola vermedim. Organizasyon tarafından ayakkabılarımızın içerisine çip yerleştirildi. Bu çiplerle 10 ve 15 kilometreleri kaç dakikada tamamladığımız kayıt altına alındı. Yani 15 kilometreyi kaç dakikada tamamladığımızı bu çipler gösterdi.” şeklinde konuştu.   

“SPORU HAYATIMIN BİR PARÇASI HALİNE GETİRDİM”

Özsarı: “Böyle bir organizasyonda yer almak, maratonda bir bayan olarak finish çizgisine ulaşmak tarif edilemez bir duygu ve mutluluk. Çünkü koşuyu sürünerek bitirenler bile vardı ki ben gayet iyi bitirdim. Ben Burdur’daki tüm öğretmenlere ve bayanlara bu tür sportif yarışmalara katılmalarını tavsiye ediyorum. Maraton koşusuna, atletizm koşusuna bayan olarak katılmak, evli veya çocuklu olmak engel teşkil etmemelidir. Çünkü ben sporu hayatımın bir parçası haline getirdim” dedi.

“BURDUR GÖLÜ KIYISINDA KOŞU PARKURU YAPILABİLİR”

Maraton yarışına hazırlık için yaptığı antrenmanlarını stadyumda gerçekleştirdiğini söyleyen Özsarı, Burdur’da sadece maraton koşuları için bir parkur olmadığını, bunun, Burdur Gölü kıyısındaki Yeşil Kuşak ve Güzelleştirme çalışmaları kapsamında göl kıyısına yapılabileceğini düşündüğünü belirtti.

6 MART’TA RUNANATOLİA’YA KATILACAĞIM

Haber sitemize yaptığı açıklamanın son bölümünde 6 Mart 2016 tarihinde Antalya’da düzenlenecek olan RUNANATOLIA koşusuna da katılmayı hedeflediğini dile getiren Özsarı, sporun sosyal hayatın zenginleşmesinde ve kültürel olaylarda bir araç olduğunu ifade etti. 


 

Diğer Fotoğraflar










Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR