isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
KATLI OTOPARK 2 AY ERKEN TAMAMLANDI
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz tarafından Nisan ayında temeli atılan katlı otopark, yasal süresinden 2 ay önce tamamlandı.
 

Teknolojiye uygun olarak yapılan otoparkta; park yönlendirme ve otopark otomasyon, anons, kamera, yangın ve havalandırma sistemleri yer alıyor. 5 katlı olarak yapılan katlı otopark, teras katla birlikte 400 araç kapasitesine ulaşabiliyor. 8 adet engelli park yerinin bulunduğu otoparkta, engelli ve bay, bayan tuvaletleri ile asansör de yer alıyor. 5 milyon 580 bin liraya mal edilen katlı otoparkın geçici kabulü tamamlandı.
 

Önümüzdeki günlerde açılacak olan otoparkla birlikte Gazi Caddesi ve yukarı pazarda yaşanan otopark sorununu çözeceklerini belirten Başkan Ercengiz, "Otoparkla birlikte kent trafiği rahatlatmak amacıyla çeşitli düzenlemeler yapılacak. Özellikle mesai çıkışlarında trafiğin durma noktasına geldiği Gazi Caddesi ve Adliye Caddesinde düzenlemeler olacak. Amacımız akıcı bir trafiği Burdur'a kazandırmak" diye konuştu.
 

Başkan Ercengiz ayrıca, yapılacak olan projelerde yeraltı ve yerüstü otoparklar yapmaya devam edeceklerini müjdeledi. 





Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.