isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
BURDUR’DA CESURYÜREK HIRSIZ
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Ev sahibinin Salı Pazarına gitmesini fırsat bilen hırsız 1000 TL çaldı.

Burdur Bağlar Mahallesinde bir yapı sitesinin birinci katındaki daireye, balkondan atlayıp PVC pencereyi eğerek giren, dışarıdan kilitli olan iç kapıları da aynı şekilde kırarak açıp, evin yatak odasına kadar ilerleyen hırsız, bir miktar altın ve nakit para alarak, yapı kooperatiflerinin ortasından yürüyerek kaçtı.
 

Salı günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, söz konusu binanın diğer katlarında ev sahiplerinin bulunması ve ışıkların açık olması hırsızı korkutmadı. Zeminden birkaç metre yüksekte olan balkon demirlerinden bu aydınlık ortamda atlayıp, eve giren ve sonra da yürüyerek kaçan hırsızın cesuryürekli olması dikkat çekti.
 

Ev sahibinin, söz konusu evi banka kredileriyle almış olması, tek maaşla banka kredi taksitlerini ödüyor olması, evde yatalak eşinin bulunması ve ayrıca üniversitede okuyan iki çocuğunun bulunması ev sahibinin çalınan altın ve parası için üzülmesi ve ağlamasına sebep oldu.  İhbarın ardından olay yerine gelen emniyet yetkilileri, yapı sitelerindeki güvenlik kameralarını inceledikten sonra tahkikat başlattı. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.