isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
İŞTE YENİ KUMBARALAR
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BURDUR BELEDİYESİNİN YENİ KUMBARALARI KULLANIMA SUNULDU.
 

Burdur Belediyesince yaptırılan yeni geri dönüşüm kumbaraları muhtelif cadde, sokak ve arterlere konularak, halkın kullanımına sunuldu. Plastik şişe, ambalaj kâğıdı ve normal kâğıtların atılabileceği bu kumbaraları geri dönüşümde yerel ve milli ekonomiye katkı sağlanması hedefleniyor.

Yenilenen kumbaralar öncekilere göre daha uzun ve atıkların atılacağı girişleri daha yukarıda görünüyor. Kumbaraların kent merkezinin tamamında kullanıma sunulmasıyla birlikte topyekûn geri dönüşüm seferberliği olması, halkın geri dönüşüme daha fazla önem vermesi amaçlanırken bunlarla birlikte geri dönüşen malzemelerle birlikte il ve ülke ekonomisine katkı sağlanması bekleniyor. Daha az ağaç kesilerek yapılan kağıtlar, daha az kimyasal maddeler kullanılarak imal edilen kap ve şişelerle hem doğaya daha az zarar verilmiş, hem de yediden yetmişe her yaştaki insana çevre duyarlılığı ile geri dönüşüm özelliği kavratılacak.  



İŞTE YENİ KUMBARALAR
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.