isparta-oto-ekspertiz
İşte, Burdur Jandarma’nın Kasım ayı bilançosu: 32 gözaltı!
BURDUR
G.Tarihi: 04.12.2015 22:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Kasım ayında gerçekleştirdikleri operasyonlarda çeşitli suçlardan 32 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda tarihi eser, sahte para, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Burdur Valiliği tarafından Burdur İl Jandarma Komutanlığı’nın Kasım ayında gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınan şahıslar ile ele geçirilen uyuşturucu madde, mühimmat ve malzemelerin raporunu paylaştı. Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Kasım ayında yakalama emri çıkarılan 32 şahıs, yol kontrol ve operasyonlarda yakalandı. Yakalanan 32 kişiden 1 şahıs ile olaya karışan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İŞTE ELE GEÇİRİLEN MADDE, MÜHİMMAT, TARİHİ ESER VE SAHTE PARALAR

İl Jandarma Komutanlığı raporda ayrıca ele geçirilen mühimmat, tarihi eserler ve sahte paraları paylaştı. Jandarma ekipleri tarafından Kasım ayında düzenlenen operasyonlarda, 2 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 6 av tüfeği, 2 adet Roma dönemine ait mermer tarihi eser, 9 adet mermer lahit parçası, 1 adet toprak testi, 20 adet 100’lük Amerikan Doları, 2 adet sahte 100 Türk Lirası ve 2 bin 226 kök kenevir ile 2 adet motorlu testere, 1 adet cep telefonu ve 1 adet bisiklet ele geçirildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından, suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların aralıksız devam edecekleri bildirildi.

 

Feti KILIÇ / BURDUR

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.