isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Feyzioğlu Burdur'da  Hukuk Dersi Verdi
BURDUR
G.Tarihi: 18.03.2016 13:08
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU’NDAN HUKUK DERSİ
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI PROF. DR. AV. METİN FEYZİOĞLU STAJYER AVUKATLARA HUKUK DERSİ VERDİ.


Burdur’a bir konferansa katılmak için gelen Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Barolar Birliği Burdur Barosu Avukat Evinde meslektaşları ve stajyerlerle buluştu. Burdur Barosu Başkanı Av. Ramazan Gedik’in misafir ettiği Metin Feyzioğlu, yaptığı açılış konuşmasında, Barolar Birliği olarak ülkenin kötü günlerinde ‘kutup yıldızı’ olmaya çalıştıklarını dile getirip, toplumun birbirinden kopup uzaklaştığı bir ortamda iktidarı eleştirmenin vatan hainliği olarak kabul edildiğini söyledi. Türkiye’de 95 bin avukat, 14 bin stajyer ve 65 bin hukuk fakültesi öğrencisi bulunduğunu belirten Feyzioğlu, Türkiye’nin 5 yıllık büyümesinin %15 göründüğünü ve hukukun kalkınmasının ve gelişmesinin inşaat sektöründeki gelişmeyle aynı olmadığını kaydetti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, konuşmasının devamında hem meslektaşlarına ve hem de stajyer avukatlara hukuk dersi anlatarak, Birlik olarak bu dönemdeki fikir ve çalışmalarından çeşitli örnekler verdi. Burdur Barosu Avukat Evindeki bu toplantıya Burdur Barosu üyesi avukatların ve stajyer avukatların yanı sıra  Isparta Barosu Başkanı Gökmen H. Gökmenoğlu ile Antalya Barosu üyesi avukatları da katıldı. 

KONFERANSTA BİR İLK

Prof. Dr. Feyzioğlu'nun Burdur Öğretmenevi Konferans Saloınunda verdiği konferansta bir ilk yaşandı. Başlangıçta çoğu davetliye yer kalmadığı için, sorunu sahneye sandalye koydurtarak çözen Feyzioğlu, verdiği konferans boyunca hem salona hem de sahneye hitap etti. Eğitim İş Sendikası tarafından düzenlenen "Neden Hukuk, neden demokrasi" adlı konferansa, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, CHP Teşkilatı, çevre illerin Baro başkanları, Türkiye Barolar Birliği'nin Disiplin Kurulu Üyeleri de katıldı.

Konferansın açılışını Eğitim İş Burdur Şube Başkanı Halil Ercan yaparken, sonrasında konuşan Feyzioğu, konferansı 3 başlık altında sunacağını ve anafikrin PKK konusu- sorunu olduğunu söyledi ve konuşmasında  bu sorunların demokrasi ve hukuk eksenindeki bağlantılarını aktardı. "Türkiye Cumhuriyeti bölücü terör örgütünü kısa vadede perişan etmiştir, yenmiştir" diyerek konuşmasını başlatan Prof. Dr. Feyzioğlu, Türkiye'nin bu kısa vadede kazandığını ve ancak orta ve uzun vadede kazanmaya devam edip etmeyeceğinin önemli olduğunu vurguladı. Feyzioğlu: "Türkiye, Ortadoğu'da menfaati olan bütün devletlerin istihbarat örgütlerinin tiyatro sahnesine dönüşmüştür" deyip, bu noktada hiçbir Türk vatandaşının umutsuzluğa kapılmamasının gerektiğini, PKK terör örgütünün asıl sloganının bu umutsuzluğa kaptırmak olduğunu, Güneydoğu'daki vatandaşların tamamına yakınının terörden nefret eder hale geldiğini belirtti. Feyzioğlu: "O hendekler kapatılacak, o teröristler kazınacak. PKK kaybetmesine rağmen Türkiye'nin başkentinde katliam yapmaktadır. Bizim barolarımız da Türkiye'nin en örgütlü kılcal damarlarından, halkın hislerinden alan bir örgüttür. Bölücü terör örgütünün kalkışma denemesi Güneydoğu'da halkın büyük kısmının nefretini kazandı. Halk canından bezdirildi, esnaflar battı. Oradaki vatandaşlar devlete vergi vermektense örgütün haraççılarına vergi vermekten, devletin polisinin yerine örgütün sözde polislerinin ev baskınlarına ve kimlik aramalarına maruz kalmaktan bıktı" diyerek konferansa devam etti. 

BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU’NDAN HUKUK DERSİ
BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU’NDAN HUKUK DERSİ
BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU’NDAN HUKUK DERSİ
BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU’NDAN HUKUK DERSİ
BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU’NDAN HUKUK DERSİ

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR