isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
BTB’de Akreditasyon (Resmi Tanınırlık) Eğitimi
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur Ticaret Borsası (BTB) personeli, yılsonunda yenilecek olan Akreditasyon Belgesi öncesinde, “Akreditasyon ve Stratejik Planlama” konularında eğitim aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Stratejik Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Danışmanı Dr. Türkay Kısa tarafından verilen eğitimde, akreditasyon yenileme sürecinde yapılması gereken çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Gerekli hizmet ve projelerini yerine getirerek, 2014 yılı Ocak ayında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen törenle Akreditasyon Belgesine alan ve 5 yıldızlı hizmet veren Borsalar arasında yerini alan Burdur Ticaret Borsası, bünyesinde bulundurduğu Akreditasyon Belgesini yılsonunda yenileyecek. Bunun öncesinde, hedef yükselterek, sunulan hizmetlerin kalitesini iyileştirmeleri için işin mutfağında olan Borsa personeli, hedefe giden yolda eğitimlerini sürdürüyor.  

Bu kapsamda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Stratejik Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Danışmanı Dr. Türkay Kısa, borsa personeline, “Akreditasyon ve Stratejik Planlama” konularından eğitim verdi. Eğitimlerde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi, Stratejik Planlama, Durum Analizi, Kurumsal Kimliğin Tanımlanması, Stratejik Amaçların Belirlenmesi, Hedeflerin Belirlenmesi, İş Planlarının Hazırlanması, İzleme ve Değerlendirme gibi başlıklar ele alındı.

Kısa, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Oda/Borsa Akreditasyon Sistemindeki asıl amacın, Oda ve Borsalar arasındaki kalite bilincini yaratmak, Oda ve Borsaların kapasite ve yeterliliklerini arttırarak, üyelere sunulan hizmet kalitesini iyileştirmek, Oda ve Borsaların profesyonelliklerini ortaya koymasını sağlamak, iş dünyasında Oda ve Borsaların güvenirliğini arttırmak ve Türk ve Avrupa oda sistemleri arasında uyum sağlamak olduğunu söyledi.

10. Dönemde 133 Akredite Oda,  58 Akredite Borsa ve toplamda 191 Oda/Borsanın 5 yıldızlı hizmet veren Akredite Oda/Borsa haline dönüştüğünü aktaran Kısa, “11. Dönem Akreditasyon süreci halen devam ediyor. 41 Oda/Borsa ise müracaatta bulundu. 12. Dönem Akreditasyon Süreci de 2016 Şubat ayı sonunda başlayacak” dedi.

Kalite Yönetim Sistemi kuruluş çalışmalarına, Şubat-2012 döneminde başlanıldığını aktaran Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Yılmaz Başar, “Bizden önceki dönemde yani 10 Nisan 2012 tarihinde yapılan tetkik sonrasında TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile IQ Net Belgesi almaya hak kazanılmıştır. Sonrasında Akreditasyon çalışmalarına başlanılmıştır. 27 Temmuz 2012 tarihinde TOBB Akreditasyon Kuruluna resmi müracaat yapılmıştır. Müracaat kabul edildikten sonra 2 Ocak 2013 tarihinde Borsamızda Geliştirme Ziyareti gerçekleştirilmiştir” dedi.

Ziyaret raporu sonrasında eksik iş ve işlemler giderilmesi konusunda çalışmalara başlanıldığını aktaran Başar, “Bizler göreve geldikten sonra kısa sürede eksiklikleri tamamlayarak, 20 Kasım 2013 tarihinde yapılan denetim sonrasında başarılı olunmuş ve Borsamız ‘Beş Yıldızlı Hizmet’ veren oda borsalar arasında yerini almıştır. İnşallah, personelimizin sıkı çalışması, yeni projelerimizin hazırlanması ve üyelerimize verilen hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi sonucunda, 2 yıl geçerliliği olan Akreditasyon Belgemizi yılsonunda tekrar yenileyeceğiz” şeklinde konuştu. 

BTB’de Akreditasyon (resmi tanınırlık)  Eğitimi
BTB’de Akreditasyon (resmi tanınırlık)  Eğitimi
BTB’de Akreditasyon (resmi tanınırlık)  Eğitimi

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR