isparta-oto-ekspertiz
EXPO 2016 DA BURDUR RÜZGÂRI
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

EXPO 2016 DA BURDUR RÜZGÂRI
Expo 1026 Antalya çiçek ve çocuk fuarında burdur rüzgârı esti.

Expo 1026 Antalya çiçek ve çocuk fuarında burdur rüzgârı esti. Lisinia derneğinin kurduğu bahçede açıklamada bulunan EXPO 2016 Antalya ajansı sekreteri Mücahit Şengül ilk 3 günde 90 bin ziyaretçinin fuar alanına geldiğini vurgulayarak 191 gün sürecek fuar sonunda 8 milyon ziyaretçiyi hedeflediklerini söyledi. Şengül fuarda 53 ülke bahçesi ve 40 kurum kuruluş bahçesi olmak üzere toplam 93 bahçe bulunduğunu bu bahçelerin yanı sıra çocukların da keyifli saatler yasayacağı alanlar oluşturduklarını belirtip Burdur’daki ve batı Akdeniz bölgesindeki tüm çocukları davet ettiklerini kaydetti EXPO 2016 fuarının sadece bir yıllık olduğunu dile getirerek konuşmasını sürdüren Şengül fuar alanının kurulusunun en basından açılış gününe kadar hiçbir desteğini esirgemeyen burdur valiliğine ve Vali Hasan Kürklü ye teşekkür etti. Şengül tüm Burdur halkını fuar alanına davet etti.

Fuar alanında bahçe oluşturan Lisinia derneği Başkanı Veteriner Hekim Öztürk Sarıca’da doğanın gücüne özellikle vurgu yaparak birebir doğal olan bir bahçeyi fuar alanına taşıdıklarını belirtti. Burdur’daki pek çok proje ile dikkat çeken sarıca EXPO 2016 alanında da adından sıkça söz ettirilen bir bahçe yaptıklarını söyledi ve bu bahçenin özelliklerini sırasıyla anlattı. Sarıca konuşmasının son bölümünde çevresel etkilere de dikkat çekti.

Açıklamalarının ardından burdur valiliğinin organizesi ile fuar alanına gelen basın mensupları başta burdur bahçesi olmak üzere diğer bahçe ve stantları gezerek incelemelerde bulundu.

EXPO 2016 DA BURDUR RÜZGÂRI
EXPO 2016 DA BURDUR RÜZGÂRI
EXPO 2016 DA BURDUR RÜZGÂRI
EXPO 2016 DA BURDUR RÜZGÂRI
EXPO 2016 DA BURDUR RÜZGÂRI

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.