isparta-oto-ekspertiz
BAKAN FARUK ÇELİK BURDUR'DA
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

BAKAN FARUK ÇELİK İLE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Bakan Faruk Çelik, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Mv. Bayram Özçelik, Mv. Mehmet Göker, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, P. Albay Metin Karagöz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Rektör Adem Korkmaz’ın katılımıyla görkemli bir şekilde açıldı. Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün önümüzdeki yüzyıla hitap eden binasının açılışı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve beraberindekiler tarafından yapıldı.

 

BAKAN ÇELİK’İN BURDUR ZİYARETİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Burdur’u ziyaret ederek hem GTH’nin yeni binasının açılışını hem de Teke Yöresi İkinci Tarım ve Hayvancılık Fuarının açılışını gerçekleştirdi.

 

Burdur valisi açılışta ‘’ Burdurlumuz hizmetin en iyisine layık. İnşallah bu yeni binada da şuana kadar verilen hizmetlerde olduğu gibi kaliteli hizmetler verilmeye devam edecek’’ dedi ve binanın yapımında emeği geçen hükümete, bakanlıklara ve milletvekillerine teşekkür etti.

 

Burdur Millet Vekillerinden Bayram Özçelik ise ‘’Burdur Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Binası Burdurlumuza yakışır bir bina konumuna getirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

 

Burdur ziyaretinde ilk durağı valilik olan Bakan Çelik ‘’Hayvancılık yoksa toprak yoksa aslında hayatımızın sonunu yaşıyoruz demektir. Gelişmiş ülkeler Afrika ülkelerinden arazı satın alıyorsa bizde elimizdekilerin değerini ve kıymetini bilmeliyiz. Burdur’u da bu alanda geliştirecek olan bu binanın içerisindeki çalışanların gayretleri olacaktır. Siz koşturacaksınız bizde bakanlık olarak gerekli destekleri sağlayacağız. Yeni Gıda Tarım ve Hayvancılık Binası Burdur halkı için hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

 

Valilik ziyaretinin ardından açılış için GTH İl Müdürlüğü binasına geçen Çelik TKDK’nın çek törenine iştirak etti. Öğleden sonra Grand Özeren Otelde ‘Hayvancılığın Kalkınmasında Model İl Burdur’ konulu sunuma katılan Çelik daha sonrada fuarın açılışını yapmak üzere halk pazarına geldi.

Fuar açılışında 11. Damızlık İnek Yarışması ödül törenine katılan Çelik fuar aktivitelerinden sonra Ak Parti İl Başkanlığını ve ardından Birlik Vakfı Burdur Kültür Evini ziyaret ederek Burdur’dan ayrıldı. 

BAKAN FARUK ÇELİK İLE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
BAKAN FARUK ÇELİK İLE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.