isparta-oto-ekspertiz
Cumhurbaşkanı'na Hakaret Gözaltısı
BURDUR 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

CHP İl Gençlik Kolları Başkanına, Cumhurbaşkanına Hakaretten Gözaltı



Burdur CHP Gençlik Kolları Başkanı'nın da aralarında bulunduğu üç kişi, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Burdur Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Başkanı Emin K.'nin de aralarında bulunduğu üç kişi, bugün Burdur'u ziyaret edecek olanCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posteri önünde gece fotoğraf çektirip hakaret içeren cümlelerle sosyal medyada paylaştılar. Paylaşım üzerine harekete geçen Burdur İlEmniyet Müdürlüğü, Emin K. ile birlikte paylaşımda isimleri ve fotoğrafları bulunan Selim Ç. ve Berkan S.'yi dün gece gözaltına aldı. Gözaltına alınan üç kişinin ifadelerinin alınma işlemlerinin devam ettiği bildirildi.


CHP İl Gençlik Kolları Başkanına, Cumhurbaşkanına Hakaretten Gözaltı




 

CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve 3 yönetim kurulu üyesi,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Burdur ziyaretiyle ilgili Cumhuriyet Meydanı'na asılan posteri önünde çektirdikleri fotoğrafı dün akşam Facebook sayfasında paylaşarak altına 'Kişiye göre muamele, .... demeye devam edeceğiz. ve bir kez daha tekrarlıyoruz ki; korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz' diye yorum yazdı.

SORGULARININ ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Kural ve fotoğrafta yer alan yönetim kurulu üyeleri Ali Tunç, Berkan Serinsövüt ve Selim Çal hakkında, bu fotoğraf ve paylaşımdaCumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla soruşturma başlattı. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri Emin Kural, Ali Tunç, Berkan Serinsövüt ve Selim Çal'ı bu sabaha karşı saat 02.00'de gözaltına alındı. CHP'li gençler, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.



İL BAŞKANI AYTEN: HAKARET YOK

CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve bir grup partili emniyete gelerek Emin Kural ve diğer yönetim kurulu üyelerine destek verdi.Emniyet Müdürlüğü önünde açıklama yapan CHP İl Başkanı Barış Ayten, "Arkadaşlarımızın paylaşımlarında isim belirtilmemiş. Dolayısıyla devlet büyüklerine hakaret yok. Ne Cumhurbaşkanına ne de başka birisine hakaret var. Burada gençlerimiz için direniyoruz ve serbest bırakılmasını istiyoruz" dedi.

Milletvekili Göker de "Hiçbir makam ve mevki belirtmeksizin paylaşım yapmışlardır. Tamamen alınganlık gösterilmiştir. Geç gelen adalet, adalet değildir" diye konuştu.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR