isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Burdur'a 5.5 Milyonluk Sıcak Asfalt Tesisi
BURDUR
G.Tarihi: 07.02.2016 23:09
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Burdur'a 5.5 milyonluk sıcak asfalt tesisi BURDUR'da İl Özel İdaresi tarafından Hacılar Şantiyesi'nde 5 milyon 534 bin liraya mal olacak sıcak asfalt tesisi kurulması için çalışma başlatıldı.

 

Burdur'a 5.5 milyonluk sıcak asfalt tesisi

BURDUR'da İl Özel İdaresi tarafından Hacılar Şantiyesi'nde 5 milyon 534 bin liraya mal olacak sıcak asfalt tesisi kurulması için çalışma başlatıldı.

Burdur İl Genel Meclisi'nin şubat ayı toplantısında sıcak asfalt tesisi kurulması gündeme geldi. İl Özel İdaresi olarak tüm köylere en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten Meclis Başkanı Osman Karakaya, "Tüm arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Teknoloji geliştikçe imkanlarımız arttıkça, aynı şekilde biz de bunu köylerimize yansıtmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İl Özel İdaresi'nin 2 bin 260 kilometre yol ağı olduğunu, bunun yaklaşık 1260 kilometresinin asfalt, 580 kilometresinin de grup yolu olduğunu aktaran Karakaya, "Her sene özellikle grup yollarımız üzerinde bir takım iyileştirmeler yapmaya çalışıyoruz. Birçok aracımız, birçok kamyonumuz var ve bu bize hem zaman hem de maddi kayıp oluyor. Bununla ilgili bir çalışma yapıldı. Sıcak asfaltla ilgili bir çalışma yapıldı. Bir yaptığımız yolu 10 ya da 20 sene kullanabilir durumda olacağız. Belki ilk etapta çok para harcıyoruz gibi olacak ama 5- 10 sene sonra burada İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımız halen olursa çok daha rahat olacaklar. Yapılan birçok yolun bozulmasını devreden çıkararak, yeni yolların yapılmasına geçiyor olacaklar diye düşünüyorum" diye konuştu.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Nuri Çan kurulacak tesis hakkında meclis üyelerini bilgilendirirken, tesisin İl Özel İdaresi'nin Hacılar Şantiyesi'nde kurulacağını ve maliyetinin de 5 milyon 534 bin TL olduğunu kaydetti.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.