isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BURDUR’DA COŞKUYLA KUTLANDI
BURDUR
G.Tarihi: 30.08.2016 11:20
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BURDUR’DA COŞKUYLA KUTLANDI.


ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI
 

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümü Burdur merkezde coşkuyla kutlandı. Öğrenciler, öğretmenler, engelliler ve vatandaşların katılımıyla Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programda 15 Temmuz Darbe kalkışmasının ardından zafer gibi bir zafer bayramı coşkuyla kutlanmış oldu.

Çelenk töreniyle başlayan bayram programında Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı P. Albay Hakan Tutucu ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz çelenk koydu.   Daha sonra Valilik Makamında Vali Yılmaz tebrikleri kabul etti. Ardından askeri araçla tören geçidi yapıldı.

MEHTERAN COŞKUSU

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mehteran Takımı da okuduğu mehter marşlarıyla Zafer Bayramını taçlandırdı. Mehter takımının gösterisine protokol mensupları ve vatandaşlar yakından ilgi gösterdi.

Burdur’daki 58. Alay’dan P. Üst Teğmen Ahmet Emin Akyol, 30 Ağustos taarruzunu ve 1922’de 26 Ağustos’tan 30 Ağustos’a kadar yaşanan savaş sürecini anlattı. Akyol: “30 Ağustos zaferi Türk Silahlı Ordusuna zafer günü olarak armağan edilmiştir” dedi.

Programın sonunda şiirlerin okunması yer aldı. Günün anlam ve önemine ilişkin şiiri 58. Alay’dan Er Yunus Berkay Özcan okudu.

Zafer Bayramı programının sonunda tüm katılımcılar yürüyüş düzeni ile protokol mensuplarını selamlayıp, tören alnından ayrıldı. Programın sonunda Türk Bayraklarının geçişini tüm katılımcılar ayakta selamladı.

ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI

ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI
ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI
ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI
ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI
ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI
ZAFER GİBİ ZAFER BAYRAMI

BURDUR HABER
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.