isparta-oto-ekspertiz
POLİSTEN 8 AYRI ADRESE KAÇAK CEP TELEFONU BASKINI
AFYON 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde polis tarafından 8 ayrı iş yerine yapılan operasyonda 97 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildiği bildirildi. 
Operasyonun, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından gelen ihbarlar sonucunda yapıldığı belirtildi. İhbar üzerine hareket geçen ve mahkemeden aldığı arama kararı ile ilçede cep telefonu alım satımı ve tamiri yapan 8 iş yerine arama kararına istinaden eş zamanlı olarak baskın yapıldığı bildirildi. Yapılan aramalarda Bilgi Teknolojileri Kurumunun (BTK) internet sitesinde bulunan “Mobil Cihaz Kayıt Sisteminden” yapılan cihaz sorgulamaları sonucunda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen çeşitli marka ve modellerde ait 97 adet cep telefonu ile cep telefonlarının İMEİ numaralarını değiştirebilen 1 adet Box cihazı ele geçirildiği kaydedildi.
Konu ile ilgili olarak 8 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı “Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçundan işlem yapıldığı bildirildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.