isparta-oto-ekspertiz
KENDİ BAYRAMLARINI KUTLAMA YERİNE “ÇALIŞARAK” GEÇİRDİLER
AFYON 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahirsar’da da “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” resmi tatil olmasına rağmen, bazı işçiler ekmek parası kazanmak için kendi bayramlarını da çalışarak geçirmek zorunda kaldı. 
Bugün kendi bayramlarına olmasına rağmen bir çok meslek grubundaki işçiler tatil yapmak yerine çalışmaya devam etti. Özellikle miting alanının çevresinde ve içerisinde Afyonkarahisar Belediyesi yüklenici firmasına bağlı olarak asgari ücretle çalışan temizlik işçileri ellerindeki temizlik malzemeleri ile çalışırken ilginç ve bir o kadarda düşündürücü görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldular. Arkalarında kutlama yapan işçilere katılmak yerine ellerindeki temizlik malzemeleri ile çalışan işçilere, kutlama yapan arkadaşları takılmadan da edemedikleri. Kendi bayramların tatil yapmak yerine ekmek parası yerine çalışan seyyar satıcılar ve ayakkabı boyacıları ise “Bayram bizim neyimize” demekle yetindiler.



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.