isparta-oto-ekspertiz
DİNAR'DA HALK VE ÖĞRENCİLER MEYDANDA KİTAP OKUDU
AFYON 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde "Örnek Gün Bugün Kitap Oku Her gün" adlı proje kapsamında Kütüphaneciler Haftası etkinlikleri olarak Dinar Halkı ve Öğrenciler Cumhuriyet Meydanında kitap okudu. 
Proje Kapsamında Dinar Halk Kütüphanesi vatandaşlara ve öğrencilere kitap dağıtıldı. Öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar birlikte örnek teşkil etmek amacıyla Cumhuriyet Meydanında toplanarak 1 saat kitap okudular. Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, öğrencilerle ve halkla birlikte kitap okumak için Cumhuriyet Meydanında toplandıklarını, örnek teşkil etmek açısından öğrencilerin 1 saat boyunca kitap okuyacağını söyledi. "Toplum olarak çok az kitap okuyan bir milletiz" diyen Tahtaoğlu, "Amacımız kitabı sevdirmek, çok kitap okuyan bir nesil yetiştirmektir. Bu amaçla böyle güzel bir etkinliği başlattık. Belediyenin üst katında bulunan kütüphanemizden de herkes kitap okuyabilir" dedi. 
Etkinliğe, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Dinar Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Dinar Halk Kütüphanesi Müdürü Halil İbrahim Belek, Okul müdürleri ,öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Diğer Fotoğraflar


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.