isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
MHP'de koalisyon taktiği! 'Erken girilmez'
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA


MHP Kurmayları, Devlet Bahçeli'nin MHP içinden Erdoğan ile görüşmek üzere yapılacak bir girişimi kabul etmesinin söz konusu olmayacağını vurguluyor. 

Bahçeli'nin koalisyon görüşmelerinin, hükümeti kurma görevi verilecek lider tarafından açıktan yürütülmesi gerektiği konusundaki düşüncesi bilindiğinden, MHP'de hiç kimsenin Baykal benzeri bir girişimde bulunmayacağı kaydediliyor. 

6 BAKANLIK YERİNE 8 BAKANLIK!

MHP Kurmayları arasında MHP'nin AK Parti ile koalisyon kapılarını kapatmadığı vurgulanıyor. Kurmaylar, kırmızı çizgiler ortaya konulmadan, bu konuda kararlılık sergileneceği vurgulanmadan, peşinen koalisyona girileceği izleniminin partinin elini zayıflatacağına işaret ediyor. Kurmaylar, "Koalisyona erkenden giren söz gelimi 6 bakanlık alacaksa, sonradan giren 8 bakanlık alır. Bu süreçteki tutum bakan sayısından protokol koşullarına kadar kritik noktalarda belirleyici olacak" yorumunu yapıyor.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.