isparta-oto-ekspertiz
Manavgat’ta Polis ve Jandarma’ya teşekkür belgesi
TÜRKİYE
G.Tarihi: 11.05.2018 16:11
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

  - Manavgat’ta Polis ve Jandarma’ya teşekkür belgesi   
 
Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde başarılı polis ve jandarmaya teşekkür belgesi verildi.    
Trafik Haftası kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı Trafik biriminde görev yapan başarılı personeller “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları Rahmi Odabaşı ve Mehmet Akbıyık, Başpolis Ramazan Acun ve Polis Memurları Güldane Bulat, Erdoğan Çetintürk, Ahmet Curtay ve Levent Gürsoy ile J.Ast.Bçvş. Ahmet Selvi, J.Ast.Bçvş. Ramazan Kaya, Uzm. Jan. V. Kad. Çvş. İbrahim Ertem ve Uzm. Jan. V. Kad. Çvş. İsmail Şensert gösterdikleri üstün gayret, fedakarlık ve özverili çalışmaları nedeniyle Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi. 
Törende Yiğit, “Manavgatımızın asayiş, emniyetin sağlanmasında polis ve jandarma teşkilatındaki arkadaşlarımız gece gündüz gayret ediyor. Özellikle son günlerde özellikle motosiklet kazalarının önlenmesi hususunda trafik ekiplerimiz büyük bir özveri gösteriyor. Yapılan uygulamalar, denetlenen motosiklet ve sürücü sayısı bunun en açık göstergesidir.  Manavgat ilçemizde vatandaşın huzur ve güveninin, emniyetin, asayişin sağlanmasında, trafiğin düzenlenmesinde emeği geçen emniyet ve jandarma teşkilatımıza ve mensuplarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

İHA
 
AW389027_01AW389027_02AW389027_03AW389027_04


                             
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.