isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Kılıçdaroğlu'nun büyük çelişkisi
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

İbrahim Günay - Detay haber

IŞİD'in Musul Konsolosluğumuza düzenlediği baskın sonrası Kılıçdaroğlu'nun verdiği tepki ile Şah Fırat Operasyonu'na tepkisi arasındaki çelişki dikkatlerden kaçmadı.

11 Haziran 2014'te IŞİD tarafından Musul başkonsolosluğumuza baskın yapılmış ve 49 vatandaşımız rehin alınmıştı. Bu baskın sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Musul Konsolosluğu'nun boşaltılması yönünde hükümetin uyarılmasına rağmen boşaltılmadığını, bu yüzden şu an 49 vatandaşımızın rehine olduğunu belirterek şöyle demişti:

Tarih: 2 Ağustos 2014 - Yer: Tokat

"NEDEN MUSUL KONSOLOSLUĞU BOŞALTILMADI?"

"Orada bayrağımızı indirildi ama Recep Tayyip Erdoğan'dan ses çıkmadı. IŞID'e terör örgütü diyemedi. Kendi bayrağını indirilecek, vatandaşı rehine alınacak ama sesi çıkmayacak. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Neden uyarıldığı halde Musul Konsolosluğu boşaltılmadı? Asıl sorulması gereken, hangi gerekçe ile zamanında boşaltmadınız orayı? 

ŞAH FIRAT'A TEPKİ

Şah Fırat operasyonunun başarılı bir şekilde sonuçlanması başta Türkiye olmak üzere dünya basınında geniş yer alırken CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, operasyona tepki gösterdi.

Tarih 22 Şubat 2015 

"KENDİ TOPRAĞINI NEDEN TERK ETTİN?"

Kendi karakolunu yıkıp, kendi askerini geri çekip, kendi toprağını terk etmeyi 'başarı' diye sunmak danışıklı bir dövüşün kanıtıdır. Teröristin önünde eğilen, vatan toprağını satan hükümet, yarın karşılaşılacak diğer tehditlere karşı ilk işinin 'kaçmak' olacağını gösterdi. Güçlü devlet, karşılaşılan ilk tehditte topraklarını bırakıp kaçmakla değil, teröristlere dersini vermekle olunur. Bu utanç Türkiye'ye fazla!

Kaynak : Haber7

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.