isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Kılıçdaroğlu: Dindarlar AKP'den kopuyor
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, uçakta Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu açıklamalarında, dindarların AK Parti'den uzaklaştığını belirtirken kendisinin başından geçen bir olayı da anlattı. İşte Saygı Öztürk'ün Kılıçdaroğlu ile yaptığı röportajdaki o bölümler:

FATİHA'YI OKUDUM "OYUM SANA" DEDİ

“Düzce’deki başarılı mitingimizden sonra otomobile binmek için giderken kalabalık içinden birisi ‘Kılıçdaroğlu bir bekle’ deyip bana doğru yaklaştı. ‘Oyumu sana vereceğim vermesine ama içim rahat değil. Sen Fatiha’yı okuyabilir misin’ dedi. Ben de ‘tabii okurum’ dedim ve Fatiha Suresi'ni okudum. O zaman ‘Şimdi içim rahat bir biçimde sana oy vereceğim’ dedi.AKP, vatandaşta öyle bir algı yaratmış ki sanki biz Fatiha okumayı bilmiyormuşuz, sanki kendileri dışında olan herkes dinsiz.

DİNDARLAR AKP'DEN UZAKLAŞIYOR

Mütedeyyin olan insanlar AKP’nin din istismarını camilere, miting meydanlarına taşımasından alabildiğine rahatsızlar. Camiye siyaset sokulmaz. Orada ibadet yapılır. Birilerini kötülemek için camiye gidilir mi? İşte, AKP’nin bu uygulamaları karşısında o kesimler AKP’den kopuyor.”

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.