isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
İstanbul'da beklenen kar etkisini gösteriyor
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

-Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

-AKP'nin ekonomi politkası duvar toslamıştır. Aileler, esnafların bağrı delinmiştir.

-Kaçak ve karanlık saraya gelince itibardan tasarruf sağlanmaz diyenler, gelişmiş ülkelerde de işsizlik var ne yapalım diyerek milletin nafakasını çarçur etmiştir.

-Vatandaş işsiz kalmışsa bunun vebali AKP hükümetin sırtındadır.

-MHP hükümetinde gelir gider adaletsizliğini sağlayacağız.

-Bizim işimiz atalet değil adaletli paylaşım olacaktır.

-Mutlu azınlıkla mutsuzlar azınlık arasındaki makas giderek açılmaktadır. Türkiye mutluluk konusunda da kutuplaşmaktadır.

-12 milyon vatandaş yoksulluk sınırını altındadır. 2014 verilerine göre asgari ücretliler çaresizlikle boğuşmaktadır. -Taşeron uygulaması AKP döneminde azmıştır. Nüfusun yüzde 65'i borçlu. 

-Çocuğunu okuturken saçına ak düşmüş vatandaşım daha bu ahlaksız yönetimi ne kadar görmezden geleceksiniz. Bunlara tepki vermeyecek miyiz.

-Erdoğan milletin parasıyla gökyüzünden inmemekte, turistik geziler yapmaktadır. Erdoğan Ankara'da sadece evrak imzalayan değil koşan terleyen bir cumhurbaşkanı göreceksiniz dediğinde, göçmen kuşu gibi uçup milletin hangi sorununu çözmüştür. 

-Ortadoğu'da Balkanlar'da Kafkaslar'da Türkiye'nin sözünü mü dinlemişlerdir.

-Erdoğan konuşmalarında sanki aktif siyasetin içindeymiş gibi zırvalamıştır.

-İnanıyorum ki Kuran'da yasakladığı ne kadar kötülük varsa faillerini millet affetmeyecektir.

-Allah'ın izniyle 7 Haziran'da bu hükümet gidecektir.

ÖZGECAN CİNAYETİ: İDAM ŞİDDETİ ÖNLEMEZ-Tarsus'ta Özgecan'ın katledilmesi hepimizi hüzne boğmuştur. Caniler kızımızı henüz hayatının baharında katletmiştir.

-Herkes Özgecan için ağlamış üzülmüştür. Kadına kıza yönelik şiddet neden bu kadar yayılmıştır.

-Kimse katil terörist olarak doğmayacağına göre, ölüm makinesine dönüşmesinin sırrı nedir? Unutulan hangi ahlaki ödevlerdir? -Akademisyenler hocalar bugün konuşmayacak da ne zaman konuşacaktır. -Yasa çıksa idam da olsa şiddet durmayacaktır.

-Toplum bilinçlendirilmek istenmiş, paneller düzenlenmiş kampanyalar yapılmış ancak kadına şiddet alıp başını gitmiştir.

-Sadece Ocak ayında 20 kadın öldürülmüştür. Şiddet bir sonuçtur, kaynağına inilmezse tedbirler pansuman kalır. Hukuk askıdaysa şiddet egemen olacaktır.

-Şimdi herkesin gündeminde idam var. Hükümet de bu konuda başı çekmiştir. 

-İktidarın elini bağlayacak bir neden yoktur. Hadi buyurun idam düzenlemesini için harekete geçin, samimiyetinizi ne kadar sözünüzün eri olduğunuzu görelim.

-Bir yanda kadın erkeği eşit saymamak, kadına ikinci sınıf insan muamelesi yapmak, diğer yanda mahkemeleri darbeci, paralel göstermek adaleti sekteye uğratmaktadır.

ÇÖZÜM SÜRECİ

-PKK'nın silahlara veda etmesi akla ve mantığa aykırdır. HDP'nin seçime bağımsız girmesi pazarlığa göre sonuçlanacaktır.

-AKP, PKK'laşmış, PKK ise AKP maskesi takmıştır. Bu acı verici gelişmeler geleceğimizi heder edici bir haldir.

-Türk mileti her defasında kandırılmıştır. Erdoğan ve Öcalan başkanlık sistemi için söz kesmiş, Türk milleti hainlik çemberine alınmıştır. -Cumhurbaşkanlığı sarayında oturan şahıs çözülme sürecine canını koymuştur, bölücülere müsamaha göstermiş, İmralı canisine göz kırpmaktadır.

İÇ GÜVENLİK YASA TASARISI

-Maskeli ve kravatlı, molotoflu teröristler AKP ile al takke ver takke illişikisi içerisindedir.

-Hakim ve savcıların güvenlik ile ilgili yetkilerinin valiye verilmesi nereye iç güvenlik meselesidir.

-Paketin güvenlik kaygısıyla hazırlanmadığı açıktır. Polisin izin almama ayrıcalığı vermenin neresi demokratiktir..

-Bize Bonzai ve molotof sıfatları takan sayın Başbakan kendini fazla zorlamasın. Kimin PKK'nın kucağında olduğunu milletimiz iyi biliyor. -Bizim HDP ile yanyana gelmemiz kıyamette bile olacak şey değildir.

-Davutoğlu'na tavsiyem bizimle söz düellosuna girmesin.. Sayın Davutoğlu var git işini bizimle uğraşma, Kaliten bizim tozumuza yetişemezsin.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.