isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'nın Şifalı Çorbası Tarhana, Hem de  Yüksek Proteinli
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
  • Isparta Usulü Yüksek Proteinli Top Tarhana Çorbası Davraz Kayak Merkezi'nde Kışın Vazgeçilmezi Oluyor
  • Isparta'nın Şifalı Çorbası Tarhana, Davraz Kayak Merkezi'nde Kayakçıları Isıtıyor
  • Davraz Kayak Merkezi'nde İçinizi Isıtacak Yüksek Proteinli Isparta Tarhanası
  • Kışın Vazgeçilmezi: Isparta Usulü Top Tarhana Çorbası Davraz Kayak Merkezi'nde Kayak Severleri Bekliyor

Isparta'nın en meşhur yemekleri arasında yer alan Top Tarhana çorbası, tam bir protein deposu ve lezzet şöleni. Yöresel lezzetlerin en güzel örneklerinden biri olan bu çorba, özellikle kış aylarında sıcak tutması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle biliniyor.
Isparta usulü Top Tarhana çorbası, özel bir yöntemle hazırlanıyor. Tarhana hamuru, yoğurulup kurutulduktan sonra ufalanıyor ve çeşitli sebzelerle birlikte kaynatılıyor. Böylece, hem sağlıklı hem de doyurucu bir lezzet ortaya çıkıyor. İçerisindeki keçi eti kaburgası ise çorbanın tadına tat katıyor.
Özellikle kış aylarında Davraz Kayak Merkezi'ne gelenler, bu lezzetli çorbayı denemeden geçmemeli. Kayak yaparken iç ısıtacak ve enerji verecek bu çorba, Isparta'nın zengin mutfak kültürünün en önemli örneklerinden biri olarak kabul ediliyor.
Eğer siz de Isparta usulü Top Tarhana çorbasını tatmak isterseniz, Davraz Kayak Merkezi'nde bulunan restoranlarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu lezzetli çorbayı mutlaka deneyin, pişman olmayacaksınız!

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.