isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Davutoğlu'ndan karayolları işçilerine müjde!
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'dakarayolları işçileriyle bir araya geldiği toplantıda, "Bugün sizlerle hem bir bayram kutlaması hem bir müjde için bir aradayız. 6 bin 417 karayolları işçisinin kadrosu hayırlı olsun" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- 1977'de Taksim'de hayatını kaybedenlerin  ailesine taziyelerimi sunuyorum. Türkiye'yi kana bulamak kaosa sürüklemek istediler. Vatan evlatlarını sağcı-solcu, şucu-bucu diye ayırdılar. 1 Mayıs'ı bir düğün gibi, şölen gibi kutlayalım. 

- Bugün sabah İstanbul Valimizle de konuştum. Buradan çağrıda bulunuyorum bütün sendikalarımıza, bütün sivil toplum kuruluşlarımıza Taksim'de anmak için gidecek sembolik nitelikteki gruplar karanfillerini koysun, sonra da gitsinler İstanbul'da yasal olarak gösterilen meydanlarda istedikleri kadar kalabalıkla özgürce 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlasınlar, Türkiye'nin her meydanı açıktır, herkes kutlayabilir.

- Yarın alanlara çıkacak olan, yarın Emek ve Dayanışma Günü için meydanlara çıkacak olan kardeşlerime sesleniyorum, yarını bir düğün gibi bir şölen gibi kutlayalım. Sakın ola ki marjinal grupların, bir takım provokatörlerin oyunlarına gelmeyelim. Ben bir kez daha 1977'de Taksim'de hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziyelerimi sunuyorum, o kara bir gündü.

- Taksim'e anmaya gidecek sembolik gruplar karanfil koyabilir. Bende Taksim'e karanfille gidip 1977'de hayatını kaybedenleri anacağım. Ama yüzlerini kapatarak, molotof atarak kaos çıkarmaya çalışanlara karşı kamu düzeninden asla taviz verilmeyecektir.

- İnşallah yarını bir bayram, bir şölen, bir düğün havasında kutlayacağız. Yarını bir bayram havasından karanlık bir güne, aynen 1 Mayıs 1977'de olduğu gibi, karanlık bir çatışma ortamına sürüklemek isteyenlere de hep beraber fırsat vermeyeceğiz.


Kaynak : Haber7

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.