isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Davutoğlu AK Parti İstanbul mitinginde konuşuyor
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti İstanbul mitinginde partililere sesleniyor:

"Reisin bütün emanetlerine sahip çıkacağız. İstanbul yüreğimizde hiç bitmeyen bir aşktır. İstanbul AK Parti'dir. AK Parti İstanbul'dur. İstanbul'u anlayan tarihi anlar. İstanbul gibi AK Parti'de tarihe mührünü vurmuştur. AK Parti İstanbul il başkanlığı görevi en ağır görevdir.

İstanbul'un 7 ilçesine benzer AK Parti'de. İşte onlar nedir? Birlik, özgürlük, güvenlik, adalet, kudret, izzet ve adalettir. Biz birlik siyasetinin takipçileriyiz.

Birlik siyasetinin en önemli parçası çözüm sürecidir. Çözüm süreci için söz verdik. Bu topraklarda etnik siyaset yapılmayacak. Kimse bu ülkeyi bölme faaliyetini asla bulamayacak. Tek bir milletin ferdi olduğunu unutmayacak.

Sütçü imamın torunları üniversite kapılarından alınmıyordu. Bu zulmü ortadan kaldırdık. Öncelikli hedefimiz özgürlükçü bir anayasa getirmek.

Ne Gezi olaylarında çapulculara, 17-25 Aralık'ta paralel çeteye, 6-7 Ekim olaylarında vandallara meydanı bırakmadık.

6-7 Ekim olaylarından sonra hemen İç güvenlik reform paketi hazırladık. Üçüzler; MHP, CHP ve HDP buna karşı direnme çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu şu anda paralel yapıyla oynuyor. Kılıçdaroğlu Pensilvanya'da oynuyor.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.