isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Sakarya İl Kongresi'inde açıklamalar bulundu. Başbakan Davutoğlu'nun gündeminde İç Güvenlik Paketi ve Paralel yapı vardı. Davutoğlu İç Güvenlik Paketi'ne karşı çıkan muhalefete sert tepki gösterdi. Davutğlu'na Kılıçdaroğlu'na 'Paralel yapıya karşı oturduğu başkanlık koltuğunun diyetini ödediğini' söyledi.Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar

AK PARTİ'Yİ ENGELLEMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPTILAR İlk önce kurucu genel başkanımızı siyasetin dışında tutmaya çalıştılar. 2006'da adından başka hiçbir şeyi cumhur olmayan Cumhuriyet yürüyüşleri yaptılar.. 2007'de bu kez 367 safsatasını çıkarıp e-muhtıra ile AK Parti'yi engellemeye çalıştılar.. Başarabildiler mi? 2008'de partimize kapatma davası açtılar. Yılar, geri çekiliriz sandılar başarabildiler mi? Yapamazlar.

Biz bir taraftan bu tuzaklarla uğraştık bir taraftan da ülkeyi inşa ettik. Şeytan taşlarken tavaf da ettik. Baktılar ki AK Parti binası sağlam hiç bir depremde sarsılmıyor. Provokasyonlarla sokağa döküldüler . 17 aralık kumpasını kurdular, geri çekiliriz sandılar.

Bütün bunlar başarısız olunca bu Pensilvanya ve onun Türkiye'de iş birlikçileri 30 Mart'ta AK Parti karşısındaki partilerle her yerde koalisyon yaptılar. Ondan fazla parti ve arkasından Pensilvanya Cumhurbaşkanı olmasını engelleyebildiler mi? Hayır.

Güçlü bir siyaset seferberliği ilan ediyorum. Kılıçdaroğlu salı günü dedi ki iç güvenlik paketine karşı, ben o gençlerle en önde yürüyeceğim. Ben barışçıl parti seçmenine sesleniyorum. Her yer serbesttir kanunun gösterdiği her yer serbesttir. Ama eline molotof kokteyli alırsa milletin huzurunu bozmaya kalkarsa onu durdurmak devletin görevidir. Sayın Kılıçdaroğlu seni destekledik ama niye molotof kullananları destekliyorsun diye sormalılar.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ Çok kapsamlı bir iç güvenlik reformu hazırladık. AK Parti özgürlük ve güvenlik dengesini gözetti. Kimse özgürlükleri kısıtlayamaz. Elinde molotof kokteyli alan maske takanın niyeti etrafı yakıp yıkmaktır. Gösterici kıllığına girmiş provokatörler engellenecek. Türkiye böyle adamlara pabuç bırakmayacak.

Buradan bir seferberlik ilan ediyorum. Güçlü bir siyasi seferberlik ilan etmek istiyorum. Kılıçdaroğlu salı günü dedi ki o gençlerle beraber en önde yürüyeceğim. Ben barışcıl CHP'li seçmene sesleniyorum. kanunlar dahilinde her yer serbesttir o yürüyüşü yapabilir. Birisi eline molotof alırsa milletin huzurunu bozarsa ona tedbir almak devletin görevidir. CHP'lilerin Kılıçdaroğlu'na sorması lazım "-Kılıçdaroğlu sen molotof kullananlara niye savunuyorsun" diye.

FETHULLAH GÜLEN'İN MAKALESİ 28 Şubat'ta susmuş olan her türlü zulümde susmuş olan bu zat o makalesinde herkes zulüm altında Türkiye'de diyor.

Bu zat ne yapmak istiyor Rum lobisini, Yahudi lobisini aleyhimize kışkırtmak istiyor. Baskı altındasınız direnin diyor. Kılıçdaroğlu ne diyorsa bu paralel çetenin lideri de onu söylüyor.

BAŞKANLIĞININ DİYETİNİ ÖDÜYORSUN "Kılıçdaroğlu'na buradan sesleniyorum: Sen kendi genel başkanına ihanet ederek, kendi genel başkanına kurulan kumpas üzerinden, bu çetenin kurduğu kumpas üzerinden genel başkanlığa geldin. Anlaşılan şimdi bunun diyetini ödüyorsun. Biraz bağımsız davran, kendin ol. Şuradan, buradan gelen talimata göre hareket etme. Bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Anamuhalefet partisinin lideri olarak sorumlu hareket et. Milleti kışkırtma.""SAYIN BAHÇELİ SEN DEĞİL MİYDİN DEVLET NEREDE DİYEN" Sayın Bahçeli sen neden karşı çıkıyorsun, hadi Kılıçdaroğlu diyetini ödüyor, sen neden karşı çıkıyorsun bu İç Güvenlik Paketine? Sen değil miydin 6-7 Ekim olaylarından nerede bu devlet diyen. Sayın Bahçeli'de onlarla iş birliğine girdi. MHP'lilerin milli duygularla sorması lazım. Halkın güvenliğini teminat alan parti pakete neden karşı çıkıyorsun. Çözüm sürecine en çok karşı çıkan paralel yapı.Neden karşı çıkıyorlar biliyor musunuz. Sandık yoluyla iktidar olamayacakları için.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.