isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
5 ilden kar tatili haberi geldi
TÜRKİYE 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Bu sabahtan itibaren yurt genelinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışı İstanbul'da da şiddetini arttırarak devam ediyor. İstanbul'un bazı ilçelerinde kar kalınlığının 10 cm'e ulaştığı belirtilirken öğrenciler ise merakla okulların yarın tatil edilip edilmeyeceğini sormaya başladı. İSTANBUL İÇİN VALİ AÇIKLAMA YAPTIİstanbul Valisi Vasip Şahin, okulların kar nedeniyle tatil edilmesi ile ilgili "Kararımızı akşam saatlerinde vereceğiz" dedi.​ Ancak Meteoroloji yetkileri kar yağışının akşam saatlerinde şiddetini arttıracağını yarın ise bugünden daha yoğun bir şekilde yağış olacağını belirtiyor. Öte yandan yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışı yüzünden ardı ardına da tatil açıklamaları geliyor.İşte şu ana kadar okulların tatil edildiği iller...

OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER

* Zonguldak'ta merkez ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildi. * Samsun'da il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi. Samsun Valiliğinin açıklamasında, ilk ve orta dereceli okulların 17 Şubat Salı ve 18 Şubat Çarşamba günleri tatil edildiği belirtildi. * Ordu'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sebebi ile Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.* Kastamonu'da, kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerdeki okular bugün tatil edildi. İlçelerden Abana, Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin'deki tüm eğitim kurumları ile Doğanyurt ve Küre'de taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime bir gün ara verildi. Cide'de ise taşımalı sistem kapsamındaki okulların bugün ve yarın tatil edilmesi kararlaştırıldı.* Tunceli’nin Pülümür ilçesinde kar yağışı nedeniyle tüm okullar tatil edildi.  

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.